21 de juliol 2009

Fwd: Nova web i Avinguda Ferrer i Guàrdia



Informacions

 


Nova web i Avinguda Ferrer i Guàrdia

Benvolgudes persones adherides a la campanya per al reconeixement al nomenclàtor de Francesc Ferrer i Guàrdia,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos de dues coses:

- En primer lloc que ja tenim oberta la pàgina web del centenari: www.ferrerguardia.org. En aquesta web podreu trobar informació de les activitats, publicacions i iniciatives en marxa sobre Ferrer i Guàrdia, promogudes per la Fundació o per altres entitats, institucions o col·lectius. Si voleu emprendre alguna iniciativa entorn la conmemoració d'enguany, aquest pot ser un espai idoni per a la seva difussió. Contacteu amb nosaltres i en la mesura de les nostres possibilitats us donarem un cop de mà.

- En segon lloc informar-vos que ahir, 9 de juliol de 2009, el Ple del Districte de Sants Montjuïc va aprovar per unanimitat el canvi de nom de l'avinguda Marquès de Comillas pel d'Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia. Aquesta decisió obre un procés que suposarà posar aquest canvi a exposició pública durant uns tres mesos i, un cop resoltes les al·legacions, en cas que es resolguin favorablement a la proposta, cap a finals d'any o gener del 2010 ja serà cosa feta. Us mantindrem informats de les passes del procés, però no podem deixar de felicitar-nos tots plegats per la consecució d'una fita tant clarament necessària a la capital del nostre país.

Som coneixedors que alguns de vosaltres no residiu a Barcelona ciutat i us encoratgem a donar-nos un cop de mà per fer extensiva aquesta iniciativa a d'altres municipis. Podeu proposar-nos municipis en els que hi tingueu relació i agenda de contactes per replicar aquesta campanya arreu de Catalunya. Com heu pogut comprovar és un procés lent però no difícil.

Amb aquest link podreu veure el plànol de l'Avinguda en qüestió.

Moltes gràcies a totes vosaltres,

David Prujà i Cárceles
Director de la Fundació Ferrer i Guàrdia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada