20 de juny 2012

COL.LECTIU. PERPLEXITAT I EUIA GRAMENET T'INVITEN A LA REVETLLA SANT JOAN

COL.LECTIU PERPLEXITAT I EUIA GRAMENET us conviden a la festa més rock'n'rollera per a la revetlla de Sant Joan, viatja amb nosaltres als anys 50 i vesteix-te per a l'ocasió (no, no és obligatori, però el millor caracteritzat s'emportarà una sorpreseta ... no us feu falses il·lusions, no és un apartament a Torrevieja, que estem en crisi), i gaudeix de la millor música dels 50 i principis dels 60 (i temes més actuals però amb sabor old school): rock'n'roll, rockabilly , Doo Wop, Surf, Swing, Wall of Sound, Rhythm and blues, Soul (del de veritat), bluegrass, psychobilly, Garatge, Dixie, Jazz, blues ... i no ens oblidem del ponx, com en tota festa 50s tindrem excel·lent ponx casolà (i no patiu, també hi haurà cervesa i alcohols diversos per gaudiment del nostre incipient alcoholisme) ... fins i tot tindrem al típic repel · lent quatre ulls que moletará en els moments més delicats per demanar a les parelles decoro i decència (i al que ningú mai fa cap cas, afortunadament) ...

Vine amb nosaltres a donar-li canya a l'esquelet amb moviments sincopats, Santa Coloma necessita el foc del rock'n'roll i nosaltres li donarem! No t'ho pots perdre!

1) COCA, DUES CONSUMICIONS, PONCHE (10 €)

Resta consumicions 3 € , cervessa 1 €.

Bon ambient, bona musiqueta, terrassa, decoració i una gent de puta mare.C SANT RAMON,47 LOCAL EUIA GRAMENET BESÒS Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada