04 de març 2014

8 de març - Dia de la Dona Treballadora. Manifestació a Barcelona

Vivim dies molt durs en molts àmbits de la nostra existència. La crisi, aquesta estafa disfressada de crisi està causant estralls en la nostra societat. Però, és potser a les dones a qui l'atac del sistema vers els seus drets està fent mes mal.
La ofensiva patriarcal i capitalista és total. Les agressions contra els drets de les dones treballadores son cada vegada mes inacceptables.
La última, però no per això menys important d'aquestes agressions, és la reaccionària Reforma de la Llei de l'Avortament auspiciada pel ministre de Justicia Ruiz Gallardón, que situarà la nostra legislació en aquest tema a la dreta de la dreta.
Aquest 8 de març tenim tots i totes que posar el crit en la lluita pels drets de les dones, que son els drets de tots.
A Santa Coloma, durant aquests dies s'estàn portant a terme diverses activitats dintre de les Jornades de la Dona, per posar de relleu la importància de la lluita per aconseguir drets, el paper de les dones treballadores i el que ens estem jugant en aquests dies.
Mes informació sobre aquestes Jornades:
http://www.grame.net/fileadmin/Files/Ajuntament/dona/jornadesdeladona2014.pdf
Un 8 de març de Desobediència Feminista que culminarà en la Manifestació que tindrà lloc a les 18.30h en la Plaça Universitat de Barcelona.
#DesobediènciaFeminista

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada