16 de desembre 2009

XARXA PER LA III REPÚBLICA


Quince cargos públicos catalanes encabezan un manifiesto con el que se adhieren a la Red de Municipios por la Tercera República presidida por Antonio Romero

Se constituye la Red de Cargos Públicos de Cataluña por la Tercera República
Quince cargos públicos catalanes encabezan un Manifiesto mendiante el que se constituye la XARXA DE CÀRREGS PÚBLICS DE CATALUNYA PER LA III REPÚBLICA (Red de Cargos Públicos de Cataluña por la Tercera República) y piden la apertura de un Proceso Constituyente
.

laRepublica.es
Quince cargos públicos catalanes encabezan un Manifiesto mendiante el que se constituye la XARXA DE CÀRREGS PÚBLICS DE CATALUNYA PER LA III REPÚBLICA (Red de Cargos Públicos de Cataluña por la Tercera República) y piden la apertura de un Proceso Constituyente.
Los firmantes, que se unen así a la Red de Municipios y Cargos Públicos por la Tercera República, presidida por Antonio Romero, señalan que "A los 78 años de la proclamación de la II República ya se ha abierto en todo el Estado Español un importante proceso de reivindicación de la cuestión republicana, el camino hacia la III República, más tras la promesa de una reforma constitucional."
Los firmantes hacen un llamamiento "al conjunto de hombres y mujeres de izquierdas, republicanos, socialistas, comunistas, libertarios, feministas, alternativos, ecologistas, demócratas, a defender la memoria y los valores de la república, los trabajadores / as y de la paz. Por eso desarrollamos una estrategia unitaria para apertura de un proceso constituyente".
Los cargos públicos que lideran la iniciativa son los siguientes:
Antonio López Rodríguez Regidor de Mollet del Valles (Bcn)
Angel Pla Reche Regidor de Santa Coloma de Gramenet (Bcn)
Jordi Alonso Fumadó Regidor de La Llagosta (Bcn)
Ivan Serrano Regidor de Abrera (Bcn)
Alfonso Salmeron Regidor Hospitalet de Llobregat (Bcn)
David Rodriguez Director General de la Generalitat de Catalunya
Albert Miralles Regidor de Sils (Girona)
Cristina Simon Regidora de Sils (Girona)
David Vicioso Regidor del Prat de Llobregat (Bcn)
Idoia Banxench Regidora ICV-EUIA Viladacans (BCN)
Joan Segado Cano Regidor EuiA-Bloc Olesà
Georgina Muñoz Gil Regidora Olesa de Monserrat
Salvador Prat Asensio Regidor Olesa de Monserrat
Joan Salmeron i Crosas Regidor del Grup Municipal d’EUiA-ICV de Blanes
Francisco Martínez Fernández Regidor del Grup Municipal d’EUiA-ICV de Blanes
XARXA DE CÀRREGS PÚBLICS DE CATALUNYA PER LA III REPÚBLICA
Els/les sotasignants càrrecs públics de Catalunya ens adherim a la XARXA ESTATAL DE CARRÈGS PÚBLICS PER UN PROCÉS CONSTITUENT CAP A LA III REPÚBLICA
Als 78 anys de la proclamació de la II República ja s’ha obert a tot l’Estat Espanyol un important procés de reivindicació de la qüestió republicana, el camí cap a la III República, més després de la promesa d’ una reforma constitucional.
Els republicans de tota condició compromisos amb els ideals de Justícia, Llibertat, Igualtat i Fraternitat, hereus del llegat social, cultural i emancipador de la II República, hem de manifestar el nostre rebuig al model d’Estat de l’actual Constitució que implica una monarquia. Tanmateix, no podem acceptar que es negui la ciutadania la possibilitat d’escollir la forma de l’Estat: Sol·licitem un referèndum sobre la qüestió republicana
L’actual Monarquia Parlamentaria no recull els ideals que defensem .Ben al contrari, al llarg d’aquesta anys mitjançant l’exercici de politiques neoliberals vivim en una societat instal·lada en la precarietat laboral, educativa i econòmica dels treballadors i treballadores. El neoliberalisme es la negació de la democràcia i atenta de forma directa contra cadascun dels meus principis republicans. Per això, ens reclamem compromisos amb la solidaritat social i la democràcia participativa com eixos i emblemes de la nostre identitat republicana.
Els sotasignants fem una crida al conjunt d’homes i dones d’esquerres, republicans, socialistes, comunistes, llibertaris, feministes, alternatius, ecologistes, demòcrates, a defendre la memòria i els valors de la república, dels treballadors/es i de la pau. Per això desenvolupem una estratègia unitària per a l’obertura d’un procés constituent, que volem construir sobre els següents pilars:
1º:-Des del reconeixement dels drets humans: civils, polítics, socials i mediambientals.
2º.- Plantegem, en el marc del model d’estat republicà, la democràcia radical i participativa, per dur-la a tots els àmbits socials, com l’economia o la cultura,profunditzant en la democràcia política.
3º.- Volem recuperar el immens valor històric, ètic i polític de l’article sisè de la Constitució Republicana de 1931 per a defendre una política de pau: "España renuncia a la guerra com instrument de política nacional”.
4º.- Apostem per un model d’estat inspirat en els valors del humanisme laic,que es basa en el principi absolut de consciencia
5º.- El valor de l’austeritat, entès como la racionalitat i la sintonia entre las necessitats socials i las aportacions pressupostaries i d’infraestructures necessàries.
6º.- La construcció d’un Estat federal republicà i solidari, que reconegui el dret d’autodeterminació i resolgui la convivència entre els diferents pobles de l’Estat.
7º.- Volem construir la Tercera República Española en el marc d’una Europa federal a partir del impuls de un autèntic procés constituent europeu, l’Europa dels ciutadans/es i dels pobles

1 comentari:

  1. Hello !.
    You may , perhaps curious to know how one can collect a huge starting capital .
    There is no initial capital needed You may start to get income with as small sum of money as 20-100 dollars.

    AimTrust is what you thought of all the time
    The firm incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

    It is based in Panama with structures everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
    Do you want to become a happy investor?
    That`s your chance That`s what you really need!

    I feel good, I began to get income with the help of this company,
    and I invite you to do the same. It`s all about how to select a correct partner utilizes your savings in a right way - that`s it!.
    I make 2G daily, and my first deposit was 1 grand only!
    It`s easy to get involved , just click this link http://ynizihom.builtfree.org/ofyqib.html
    and lucky you`re! Let`s take this option together to get rid of nastiness of the life

    ResponElimina