12 de gener 2010

NOTA DE PREMSA GM ICV-EUiA: El renovat parc Europa de Santa Coloma de Gramenet, recentment estrenat, ja perd aigua

Grup Municipal

Iniciativa per Catalunya Verds-

Esquerra Unida i Alternativa

Ajuntament Santa Coloma de Gramenet

 
                                                                                                                              

 

NOTA DE PREMSA: El renovat parc Europa, recentment estrenat, ja perd aigua

 

El parc Europa ha estat un dels indrets de la ciutat que l'any 2009 es va beneficiar dels Fons Estatals del Pla E. Després d'un any d'haver estat tancat, desembre passat es va obrir a la ciutadania el recentment remodelat parc Europa. Les diferents obres executades al parc han permès restaurar tota una sèrie de desperfectes que s'havien produït en aquest espai, un dels més gaudits per la ciutadania, després de prop de 18 anys de la seva inauguració.

 

Fins aquí tot bé. El problema comença quan un cop finalitzades les obres, el veïnat observa l'existència d'una fuita d'aigua. Aquesta fuita ha anant augmentant el seu cabal i, hores d'ara, encara no s'ha solucionat aquest problema.  Aquest important volum d'aigua que es va perdent , amb les baixes temperatures que hem tingut aquests dies, es gela i provoca seriosos riscos de caiguda  als vianants que volen travessar aquesta zona. (S'adjunten fotos)

 

La zona es va acotar amb cinta de la Policia Local per evitar que fos trepitjada després que alguna persona patís una caiguda pel gel.  Però es va acotar tot el pas de la vorera, de forma que no hi ha cap més remei que baixar a la calçada per travessar aquest tram, i no s'ha habilitat cap pas especial de protecció als vianants. Naturalment, tant la vorera com la calçada estan mullades o glaçades, i per tant els vianants prefereixen passar pel mig de la zona acotada abans que baixar de la vorera i arriscar-se a un accident d'automòbil.

 

Si bé és cert que aquest cap de setmana s'ha llençat sal al terra per evitar que es formi gel, des del Grup Municipal d'ICV-EUiA entenem que aquesta no és l'actuació que cal prendre.

 

Què no es pot tancar l'aixeta del pas d'aigua? Què no es pot buscar l'origen de  la fuita i arreglar-ho?

 

Mentrestant, el problema s'agreuja dia a dia, i de moment només hem llegit (veure "L'Ajuntament informa" de 8 de gener de 2010 ) que gràcies al Plan E, el parc Europa ha quedat com nou.

 

 

 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada