20 de juliol 2010

NOTA DE PREMSA GM ICV-EUiA: Encara no s'ha urbanitzat l'entorn de la parada de metro de Singuerlín de la L9






 NOTA DE PREMSA: Encara no s'ha urbanitzat l'entorn de la parada de metro de Singuerlín de la L9

El dia 21 de desembre de l'any passat, Francesc Sanchez Traveria, com a portaveu del Grup Municipal d'ICV-EUiA, va preguntar al Ple Municipal per l'estat de les obres de reurbanització de la parada de metro de Singuerlín.

La resposta que va rebre el 19 de gener d'enguany assegurava que:

  • La finalització de la reurbanització estaria enllestida durant el segon trimestre de 2010 (abans de l'estiu).

Com podreu veure a les fotos que s'adjunten, aquest termini no s'ha complert. Els veïns i veïnes que han d'agafar l'ascensor d'accés a aquesta estació han de passar un veritable calvari, perillós per a la seva seguretat per les tanques perimetrals que el delimiten i impedeixen la visió i d'una accessibilitat qüestionable.

Aquest Grup Municipal quan va fer la pregunta al Ple l'any passat ho va fer per les queixes dels veïns i veïnes de la zona, més angoixats aleshores per la manca de llum natural atesa l'estació de l'any (hivern). Però les condicions d'aquest espai encara no han canviat i les seves queixes venen motivades per l'incompliment dels terminis de les mateixes, terminis que va comunicar la Direcció de l'àrea de Serveis Territorials d'aquest Ajuntament.

Fins quan hauran d'esperar aquests veïns i veïnes perquè es reurbanitzi aquest espai? Haurà de passar alguna desgràcia perquè l'Ajuntament posi fil a l'agulla en aquest tema?

El Grup Municipal d'ICV-EUiA entén que s'ha d'acabar urgentment aquesta reurbanització. Els veïns i veïnes d'aquests barris no mereixen aquest tracte. El govern socialista de Santa Coloma ha de complir amb els seus compromisos.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada