31 d’agost 2011

EUiA SANTA COLOMA DAVANT LA FESTA MAJOR 2.011.PER UNA FESTA MAJOR POPULAR I PARTICIPATIVA!

ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA DAVANT LA FESTA MAJOR 2.011

Des de 2001, que no hi ha un espai per a les entitats a la Festa Major de Santa Coloma, quan van desaparèixer els "xiringuitos" a Can Zam. Amb l'excusa de les obres del Metro es va treure un espai que suposava un lloc de trobada d'entitats ciutadanes i veïns/es, un referent de les festes.

Des de 2001 EUiA hem reivindicat el retorn d'aquest espai, ho hem fet a diversos pregons, amb la pancarta del Shin Chan demanant on estan els xiringuitos, repartint octavetes, mocions al Ple Municipal des del Grup d'ICV-EUiA sol·licitant un espai en la festa major, que any darrera any se'ns ha negat. També vam sol·licitar la participació en les festes alternatives, qüestió que els organitzadors van rebutjar.

Es per aquests motius que EUiA i Alternativa Jove continuem demanant una Festa Major Popular i Participativa, on totes les entitats de la ciutat tinguin un espai si ho desitgen, un espai plural i divers, de trobada ciutadana i de visualització del divers teixit social de Santa Coloma.

Saludem el fet que aquest any el paper dels artistes colomencs/ques sigui significatiu, així com las declaracions de la Regidora de Cultura Petry Jimenez anunciant el retorn dels Xiringuitos de Festa Major pel 2.012, EUiA portem 10 anys de reivindicació, donem total suport a aquesta declaració i des de l'Ajuntament, des del Grup Municipal d'ICV-EUiA i des del carrer treballarem per que això sigui posible.

VISCA LA FESTA MAJOR!

Per una Festa Major Popular i Participativa!

Volem els Xiringuitos de Festa Major!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada