11 d’octubre 2011

FUNDACIÓ FERRER I GUARDIA Informacions - octubre 2011




FFiG_logo_cat
Informacions

 

Ofrena floral al monument a Ferrer i Guàrdia

Com cada any, la Fundació Ferrer i Guàrdia i les  persones i entitats que es vulguin adherir, farà una ofrena floral al monument a Ferrer i Guàrdia el dia que es commemora l'aniversari del seu afusellament al 1909.

Dijous, 13 d'octubre a les 12h.
Avinguda de l'Estadi - Montjuïc (junt a les escales mecàniques)

Confirmar assistència i/o ofrena a fundacio@ferrerguardia.org

 

Conferència inaugural curs 2011-2012

La Fundació Ferrer i Guàrdia i l'Escola Lliure El Sol es complauen a convidar-te a la conferència inaugural del curs 2011-2012: "Una lectura lliurepensadora de la nostra història"

Dijous, 13 d'octubre a les 19h.
Sala Pi i Margall (c. Avinyó 44 baixos Barcelona)

Llegir més

 

Ferrer i Guàrdia al programa de TV3 'Passat particular'

'Passat particular' és el nom del programa que TV3 va estrenar el passat dimarts, 27 de setembre. Es tracta d'un nou espai documental que s'endinsarà durant quatre setmanes en el passat de diversos catalans, tant famosos com anònims. Tots els protagonistes faran fora la mirada enrere i indagaran per al programa en el seu passat.

La Fundació Ferrer i Guàrdia ha col·laborat en la producció del capítol l'Escola aportant informació, documents i contactes. Aquest capítol s'emetrà avui 11 d'octubre a les 22:35h, i en ell participarà Adrià Homs, descendent de Ferrer i Guàrdia, el qual només sap que el seu rebesavi era un pedagog revolucionari que va morir per les seves idees. Ara, cent anys després, intentarà trencar el silenci familiar per saber com es va viure aquesta història dins de casa.

Llegir més

Seminari Associacionisme i Laïcitat

La Fundació Ferrer i Guàrdia, el Moviment Laic i Progressista i l'Escola Lliure el Sol us inviten a participar el 21 d'octubre al: Seminari Associacionisme i Laïcitat, que es durà a terme a Madrid (seu CJE).

Durant el seminari es presentaran els resultats del projecte Espacio de Libertad, un treball conjunt de promoció de la laïcitat a Iberoamèrica. 

Estudi: Hàbits i pràctiques de joc de la població jove a Catalunya

portada-joves-jocL'IASPP lliura a la Secretària General d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya l'estudi "Hàbits i pràctiques de joc de la població jove a Catalunya"

L'Institut d'Anàlisi Social i Polítiques Públiques de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia ha fet el lliurament oficial de l'estudi "Hàbits i pràctiques de joc de la població jove a Catalunya" a la Sra. Georgina Arderiu i Munill, Secretària General d'Economia i Coneixement, i al Sr. Amadeu Farré i Morell Director General de Tributs i Joc.

Llegir més


 

Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia - c.Avinyó, 44 08002 Barcelona. Tel. 93 601 16 44 · fundacio@ferrerguardia.org · ferrerguardia.org

Si no veus correctament aquest butlletí clica aquí per veure-ho en línia
Si vols pots donar-te de baixa o canviar la teva subscripció:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada