04 de novembre 2011

SENTÈNCIA del judici per l'acomiadament d’ INCASÒL de DAVID COMPANYON


JA TENIM SENTÈNCIA!!

I… la jutgessa ha del Jutjat Social 19 de Barcelona ha fallat:

 

"…ESTIMO la demanda interpuesta por D. DAVID COMPAÑON COSTA frente a INSTITUT CATALÀ DEL SÒL siendo parte el Ministerio Fiscal por DESPIDO NULO POR VULNERACIÓN DE DERECHOS FUNDAMENTALES O SUBSIDIARIAMENTE IMPROCEDENTE i…

 

Declaro la NULIDAD del despido de 22-03-2011… condeno a la demandada a que READMITA al demandante al puesto de trabajo que desempeñaba, con abono de los salarios desde que el despido se produjo hasta que la readmisión tenga lugar"

 

En fi la sentencia és llarga i es fonamenta en que l'acomiadament per part d'INCASÒL no va ser per causes econòmiques, ni organitzatives sinó que...

 

"… se despide a un trabajador con cargo directivo, vinculado primero a la empresa pública ADIGSA i tras veinte años de servicio se incorporó a INCASÒL, que milita activamente en un partido político de signo diverso al partido actualmente en el gobierno y a quién se ha puesto en cuestión públicamente en el ejercicio de su actividad política municipal con ataques hacia su persona por parte de destacados miembros de la coalición política gobernante…"

 

És una primera victòria  i segur que n'arribaran més que reconeixeran altres acomiadaments per raons ideològiques i improcedents (resta de companys i companyes d'INCASÒL, de l'Agència de l'Habitatge (antiga ADIGSA), del Servei Meteorològic, de GISA, etc… ).

 

Vull donar-vos les gràcies pel suport, ànims i carinyo que m'heu mostrat al llarg d'aquests mesos... creieu-me la solidaritat és el que dona força a la lluita pels drets laborals i de llibertat ideològica.

 

Ara comença una nova etapa, dilluns m'he de presentar al meu lloc de treball en compliment de la sentència... que és possible que sigui recorreguda i per tant... seguirem lluitant!!!

 

 

David Companyon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada