19 de gener 2013

 
 

El grupo Municipal de Icv-Euia de Santa Coloma de Gramenet quiere comunicar ante la constante escalada dialéctica a favor de la Xenofobia y el Racismo realizada por Plataforma x Cataluña que defendemos la calidad democrática pero dentro de unos limites no erosionen la convivencia en nuestra ciudad.


Os Adjuntamos la nota de Premsa hemos redactado esperando que todo el mundo en la ciudad que este a favor de la convivencia vecinal y luche por una Santa Coloma Cohesionado se haga eco y haga piña por el bien de Nuestro Ciudad.

 
COMUNICAT  DE  PREMSA
 
Per la Convivència i contra el racisme
 
 
 
Des d’ICV-EUiA sempre hem defensat el foment de  la qualitat democràtica, la diversitat i la convivència. L’article de PxC, publicat  al Full informatiu de l’ajuntament d’avui, expressa tot el contrari i es situa en l’apologia del racisme i la xenofòbia.
 
 “Ja ni ha prou d’aquesta escalda  xenòfoba” ha manifestat Siscu Sanchez, portaveu del Grup Municipal d’ICV-EUiA. Escalada que  pretén erosionar la convivència cívica i democràtica a la nostra ciutat.
 
Entendem que cal promoure un compromís de totes les forces polítiques locals, però també del conjunt del teixit social, per potenciar la vida cívica i la sensibilitat social colomenca i en contra de les activitats racistes i xenòfobes.
 
En aquest sentit, Siscu Sanchez proposa fer, de forma immediata,  trobades i reunions “per tal de prendre els acords polítics i jurídics adients que garanteixin la normalitat democràtica a la nostra ciutat”  
 

Santa Coloma de Gramenet 18 de gener de 2.012
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada