15 de març 2013

Emissió Conferència Política. Carta Financiera i Codi Ètic d'EUiA


El pròxim dissabte, 16 de març, EUiA celebrarà al gracienc centre cívic La Sedeta la conferència política que va aprovar la 6a Assemblea Nacional de la formació, ara fa 9 mesos. L’objectiu d’aquesta conferència és que la formació es doti d’un codi ètic i una carta financera, un acord decidit per l’organització a la 6a Assemblea Nacional, celebrada el juny de 2012, que busca aprofundir el compromís d’EUiA amb l’ètica política i la transparència, que ja recullen els nostres estatuts.
Precisament per incidir en aquesta línea d’una major transparència, EUiA retransmetrà en directe –des de les 9 del matí fins les 14 hores de dissabte- la seva Conferència Política a través d’Internet: seguiu-la en streaming des de la web www.euia.cat
La formació també té en procés l’elaboració i presentació d’un web de transparència de comptes i càrrecs públics.
Funcionament de la Conferència Política d’EUiA
Els documents que es debatran aquest dissabte, la Carta Financera i el Codi Ètic, han estat elaborats amb les aportacions de l’Àrea d’Organització d’EUiA, responsables d’Organització i Finances d’assemblees de base i la Coordinació col·legiada de la formació. Aprovats per la Comissió Nacional, s’han fet arribar a totes les persones amb dret a participar a la conferència: membres del Consell Nacional, coordinadors i responsables d’Organització i Finances de les assemblees de base.
Una vegada s’hagi fet la presentació dels documents a la conferència i una declaració política al respecte, es treballarà en comissions i es debatran les esmenes i aportacions al document polític que hagin fet arribar les assemblees. Posteriorment es presentaran i votaran les esmenes rebutjades en plenari. I per acabar es presentarà la resolució política amb les incorporacions, que es passarà a votació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada