29 de març 2006

PER LA RECUPERACIO DEL CASAL DE JOVES!


Esquerra Unida i Alternativa sempre hem defensat que una de les prioritats en la politica de joventut era la recuperacio del Casal de Joves, amb un model de viver d'entitats i de cogestio amb les entitats juvenils de la ciutat.Ho considerem un pas imprescindible, doncs defensem un oci no consumista i alternatiu. Nomes des de la co-responsabilitat en la gestio i amb la potenciacio d'activitats de solidaritat, culturals, i dels sindicats d'estudiants, podem implicar mes a la joventut en la ciutat.
El PSC despres d'haver-se carregat el model que va instaurar-se durant el mandat de Lluis Hernandez, com Alcalde i del PSUC, externalitzant la gestio a una empresa, ara vol fer pagar pel seu us, 28 euros/hora per activitats sense fins lucratius i 50 euros/hora per activitats amb fins lucratius (possar una barra de bar...).Pel que sembla queden exemptes d'aquesta taxa les entitats juvenils.
El perillos del tema, es que cada cop queden menys espais per fer activitats per part de les entitats, ja ens van treure la Fira d'entitats de la Festa Major, i aquest pot ser el primer pas per cobrar-hi tambe taxes en l'us dels Centres Civics dins la "normalitat" que defensa el PSC.
Es un cop de volta mes en les traves que les entitats pateixen per desenvolupar las seves activitats.
Pero tambe es un grao mes en l'allunyament d'un centre emblematic per la ciutat dels ciutadans/es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada