28 de setembre 2007

DEMÀ DISSABTE : FESTA ANUAL D'EUiA


FESTA ANUAL EUiA 2007
Dia: 29

Hora: 18:00

Lloc: INEFC: Avda. de l'Estadi, S/N Barcelona


Festa d'EUiA '07 Dissabte 29 de setembre de 2007

18:00 : Alternativa Jove-Joves d'EUiA organitzen en motiu de la festa d'EUiA del dia 29 de setembre un cine-fòrum de l'aclamada pel·lícula del director Walter Salles amb la producció de Robert Redford.


Fitxa tècnica de la pel·lícula: DIARIOS DE MOTOCICLETA Argentina - Xile -Estats Units, 2004,

Color.Direcció: Walter Salles.

Intèrprets: Gael Garcia Bernal, Rodrigo de la Serna, Mia Maestro, Mercedes Moran.

Música: Gustavo Santaolalla.

Durada: 128 min.Gènere: Road-movie.I

dioma: Castellà

Curiositats de la pel·lícula: Es va rodar en ordre cronològic al viatge, fet que va generar certs paral·lelismes entre la producció i el viatge. Sempre que va ser possible es van utilitzar els llocs que Ernesto i Alberto van visitar realment, molts dels llocs pràcticament no han canviat amb els anys. Director i guionista van recòrrer també l'itinerari del viatge original i van buscar exteriors a Argentina, Chile i Perú, per la Patagonia, els Andes i el desert d'Atacama, endinsant-se al Amazones i finalment visitant la leproseria de San Pablo, a prop de Iquitos, Perú. Gael García Bernal va haver d'actuar amb accent argentí i engreixar set quilos. El guió es de l'autor teatral José Rivera i es basa en els llibres "Notas de viaje", d'Ernesto Che Guevara i "Con el Che por Sudamérica", d'Alberto Granado, així como en entrevistes amb la família de Guevara i amb el propi Granado, (82 anys)


20:00 : Taula rodona sobre la participació ciutadana i electoral Després de les eleccions municipals del passat 27 de maig, EUiA va valorar com a molt preocupant la baixa participació que hi va haver en aquests comicis. Pel Consell Nacional d'EUiA, cal fer un debat en profunditat sobre el binomi participació-abstenció i cal fer-lo implicant el màxim d'agents polític i socials. És per això que a les 20 hores, amb la presentació i moderació d'Isabel Ribas, coordinadora d'EUiA de Barcelona, Joan Subirats, catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona, Josep Ma Vallès, catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Barcelona i exconseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, i David Rodríguez, responsable de programa d'EUiA, duran a terme la taula rodona Participació i política. Tots ells ens aportaran elements polítics i científics que ens donaran una primera idea sobre la qüestió.


21.00 : Inauguració de l’exposició El Che i la Cuba d’avui, en el marc de la campanya del 40 aniversari de la mort del Che, i posteriorment, començarà el sopar. Esquerra Unida i Alternativa i Alternativa Jove-Joves d’EUiA inauguraran l’exposició “El Che i la Cuba d’avui” en el marc de la Festa Anual d’EUiA. En el marc de l’homenatge al Che Guevara que EUiA i Alternativa Jove duran a terme durant els propers mesos, a les 21 hores del proper 29 de setembre, com a part de les activitats de la Festa Anual d’EUiA, inaugurarà l’exposició itinerant “El Che i la Cuba d’avui”. El proper 9 d’octubre, farà quaranta anys de la mort del Che Guevara. És per això que per EUiA i per Alternativa Jove-Joves d’EUiA, el 2007 és any Che. Entre les activitats i els materials destinats a l’homenatge del Che que ambdues organitzacions estan preparant i que properament seran presentats, hi ha l’exposició amb el títol “El Che i la Cuba d’avui”. En aquesta exposició, es troba una visió humana del Che així com una ullada a la vida quotidiana del poble cubà i a la presència del Che, encara entre els símbols i la memòria d’aquest poble. Es tracta d’una mostra de qui va ser el Che i de com encara són vigents els valors i les idees pels quals va lluitar.


22.30 : El Coordinador General d’Izquierda Unida, Gaspar Llamazares, que assistirà a la Festa Anual d’EUiA, farà l’acte polític amb Jordi Miralles, Coordinador General d’EUiA.


EUiA lliurarà el Premi l’Alternativa 2007 en el transcurs de la seva festa anualEn aquesta edició, tal i com ha acordat el Consell Nacional, EUiA farà entrega del premi a la revista ‘El Jueves’. Un setmanari que s’ha convertit aquest estiu en símbol de la llibertat d’expressió arran de la persecució judicial que ha patit per haver publicat en portada una caricatura de dos membres de la Casa Reial. L’altra guardonada serà la Comissió promotora de la Iniciativa Legislativa Popular per a l’Atenció de la Fibromiàlgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica, que amb l’ús de la democràcia participativa, mitjançant la ILP, ja han recollit més de 140.000 signatures per aconseguir que aquestes malalties tinguin una atenció sanitària suficient a Catalunya. Fins ara, han estat guardonats Paco Rabal (2001), el poble palestí (2002 i 2006), la plataforma Aturem la guerra (2003), als lluitadors per la llibertat (2004), al poble saharauí (2005), als treballadors de l’empresa SAS-Abrera (2005), al poble libanès (2006) i a Neus Català (2006). La decisió sobre a qui rebrà el premi cada any es pren a partir de les propostes que les assemblees de base d’EUiA i persones a títol individual ens fan arribar bé per correu electrònic, bé a través de la nostra web. Encara ens pots fer arribar les teves propostes a través de la nostra web o enviant-nos un e-mail a euia@euia.cat. I després... Copes i música. Podreu recollir els tiquets (20 euros), a partir de principis de setembre, a la seu d'EUiA. Fins aleshores, podeu confirmar la vostra assistència enviant un e-mail a euia@euia.cat

2 comentaris:

  1. Yes undoubtedly, in some moments I can bruit about that I jibe consent to with you, but you may be considering other options.
    to the article there is even now a definitely as you did in the downgrade publication of this solicitation www.google.com/ie?as_q=steganos security suite 2008 ?
    I noticed the catch-phrase you suffer with not used. Or you use the black methods of inspiriting of the resource. I take a week and do necheg

    ResponElimina