03 de juny 2009

EL GRUP MUNICIPAL D’ICV-EUiA PRESENTA UNA MOCIÓ DE SUPORT A L’ATLETISME LOCAL

MOCIÓ DE SUPORT A L'ATLETISME LOCAL QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL D'ICV-EUiA AL PLE DE 2 DE JUNY DE 2009 DE L'AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA DE GRAMENET  

Atès que  el club Unió Colomenca d'Atletisme, creat l'any 95, és la fusió del Club Atlétiko Santa Coloma, fundat a la dècada dels 60 del segle passat, i del grup Corredors de Fons de Santa Coloma de Gramenet.  

Atès que  és un club amb història i reconegut a bastament en el món de l'atletisme perquè d'ell han sortit importants atletes a nivell nacional i internacional. 

Atès que entre les seves activitats fan, entre d'altres, el grup de Manteniment d'Adults, la Cursa de les Dues Pedres o el Cross Amorós, de reconegut prestigi nacional. 

Atès que a les pistes d'atletisme Antoni Amorós s'han iniciat les obres de remodelació i que aquestes es faran en tres fases.  

Atès que aquest fet comporta que la duració de les esmentades obres s'allargui en el temps amb la impossibilitat de que les pistes puguin ser emprades per un període aproximat d'un any i mig a comptar des d'aquest mes de maig. 

Atès que a les actuals pistes no només es fan activitats de la Unió Colomenca d'Atletisme, UCA, sinó que també es fan activitats educatives i proves atlètiques com la cursa de l'ensenyament secundari. 

És per això que el Grup Municipal d'ICV-EUiA proposa al Ple Municipal l'adopció dels següents acords: 

Primer: La creació d'una comissió de seguiment Club-Ajuntament per tal que es pugui fer un seguiment de les necessitats del club mentre no disposin de les pistes d'atletisme. 

Segon: Dotar de recursos suficients al club d'atletisme de Santa Coloma perquè puguin continuar fent les seves activitats esportives i evitar que les obres de remodelació de l'actual instal·lació suposin la desaparició del club d'atletisme i, per extensió, de l'atletisme a la nostra ciutat. 

Tercer: Fer tot el possible per tal que les activitats educatives i esportives que habitualment es fan a la instal·lació, com la cursa d'ensenyament secundari o les activitats físiques educatives dels centres d'ensenyament, tinguin alternatives per tal que no quedin interrompudes mentre durin les obres. 
 

Santa Coloma de Gramenet, maig de 2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada