20 de març 2010

ÈXIT D'ASSISTÈNCIA I PARTICIPACIÓ A L'ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA PLATAFORMA GRAMENET DEL BESÒS PER LA III REPUBLICA

L'acte de presentaió de la Plataforma Gramenet del Besòs per la III República, va tenir lloc el dia 18 de març 2.010 a les 19 hores al Centre Cívic Can Mariner.

L'esmentat acte amb un èxit de assistència,(tota la capacitat del local i es van haver d'habilitar cadires), més de 80 persones de variades organitzacions, associacions i moviments, va ser presentat pels companys Enric Lloret del PCPC i Àngel Pla Regidor d'EUIA Gramenet del Besòs.

Es va fer una introducció històrica extrapolant-la als temps actuals, resaltant especialment els valors republicans que van defensar els interesos de la classe treballdora, el benestar de les persones i els drets humans, a banda de qüestionar la necessitat de la Monarquia existent.

Posteriorment es va obrir un espai de debat, a on les persones que van voler van expressar les seves opinions, propostes e idees per tal de fer avançar la iniciativa i potenciar el moviment per la III República.

Finalment es va fer una crida a la participació i la col.laboració de les persones i organitzacións per tal de donar una continuïtat a la Plataforma des de l'unitat d'actuació per tal realitzar actuacions i esdeveniments conjuntament amb organitzacions amb interessos comuns amb l'objectiu de lluitar amb més força per objectius com poden ser la lluita contra l'atur, actuacions anticapitalistes, defensa del federalisme, benestar de les persones i protegir els drets humans,etc.
Així mateix ja s'han engegat contactes amb altres organitzacions per tal de crear una xarxa a nivell local i supralocal en pro de la República, i animem a tots a participar de la mateixa que col.laborarem amb altres iniciatives i actuacions a les que se'ns inviti.


¡SALUT I REPÚBLICA!











2 comentaris:

  1. Felicitats, m'haguès agradat ser-hi. Sabeu si es té previst des d'EUiA fomentar que es faci el mateix a altres municipis?

    ResponElimina
  2. Doncs no hi ha cap directiu des de la Direcció d'EUiA d'extendre al territoria aquestes propostes.A Santa Coloma ho fem perque ho hem decidit tots els integrants d'EUiA

    Continuarem al cami

    ResponElimina