21 de desembre 2012


 
 
 
Aquest Nadal,NO DONC CREDIT ALS BANCS!

 

En aquests darrers anys hem vist com les entitats financeres guanyaven més i mes amb la bombolla immobiliària, la sobre tassacio d’immobles i l’especulació.

 Ara estem vivint les conseqüències d’aquest model de negoci: milers de famílies estan sent expulsades de llurs cases por no poder fer front a les hipoteques, mentre que les entitats financeres pretenen seguir fent negoci a costa d’aquest drama.

 La modificació de la legislació vigent que els permet seguir amb aquesta actitud és un clamor en els carrers. Mes de 700.000 persones ja han avalat la ILP que pretén un canvi real de les Lleis.

 Invitem a la ciutadania a demostrar a aquestes entitats financeres que estem farts, i que, sense nosaltres i els nostres estalvis, no son res. Per això, demanem a totes les persones que vagin a realitzar compres aquest Nadal, que ho facin en el Petit Comerç i que no usin la targeta de crèdit, que paguin en efectiu. Així, les entitats financeres no rebran aquesta comissió que treuen als comerciants per el sol fet de tenir aquest medi de pagament al nostre abast. Aquest senzill gest, realitzat por milers de persones, demostrarà a les entitats financeres el nostre poder i les enviarà un missatge directe per que canviïn la seva actitud en front de les famílies que pateixen una execució hipotecària.

 Aquest Nadal, compra en el petit comerç!!
Aquest Nadal, no facis servir la teva targeta de crèdit, paga en efectiu!!

Retallades als bancs!!

 Plataforma d’Afectats por l´Hipoteca – Gramenet

 Recolzen

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada