16 de desembre 2013

Acte Mesa Cívica en Defensa dels Serveis Públics. ¿Peligran las pensiones? SI! ¿Por qué?


El pròxim dimecres 18 de desembre, a les 18.30h, tindrà lloc al Centre d’Art Can Sisteré l’acte promogut per la Mesa Cívica en Defensa dels Serveis Públics per informar a la ciutadania de la Reforma de les Pensions encetada pel Govern del Partit Popular amb el títol: ¿Peligran las Pensiones? SI ¿Por qué?
L’acte comptarà amb la presència de Domiciano Sandoval (Plataforma Salvem les Pensions), que parlarà del futur de les pensions, i de Miguel Arenas (Col.lectiu Ronda) que tractarà sobre les reclamacions que es fan judicialment per la no pujada de les pensions.
La Mesa Cívica en Defensa en Defensa dels Serveis Públics, formada per entitats, sindicats i partits de Santa Coloma de Gramenet, considera que aquest tema de les Pensions, ens afecta a tots els ciutadans, be siguem receptors de pensions en la actualitat o en el futur, i per això cridem a la población a participar en aquest acte que ens interessa a tots.


¿Peligran las Pensiones? SI ¿Por qué? Ven al acto de la Mesa Cívica en Defensa dels Serveis Públics el dimecres 18 de desembre a les 18.30h en el Centre d’Art Can Sisteré. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada