15 de gener 2011

Alternativa Jove de Mollet es constitueix com a organització política juvenil i presenta la seva primera campanya local



Alternativa Jove de Mollet es constitueix com a organització política juvenil i presenta la seva primera campanya local

Ahir dimarts 11 de gener, es va celebrar al local social d'Esquerra Unida i Alternativa de Mollet una roda de premsa en motiu de la constitució d'Alternativa Jove – Joves d'EUiA a Mollet del Vallès com a organització juvenil.

L'acte, que va comptar amb la presència de Julián Sesé, Coordinador Nacional d'AJ i Lorena Vicioso, Responsable d'Organització, entre altres militants i amics de Mollet, va servir també per presentar la nova campanya que engegarà AJ Mollet, destinada a denunciar les retallades socials del govern i a fer una crida a la mobilització dels i les joves per defensar els nostres drets.

Àlex Amaya, militant d'AJ Mollet, va exercir de portaveu, explicant que aquesta presentació "és fruit d'un llarg procés polític dins del marc dels joves d'EUiA i que va culminar al més d'octubre amb la 1ª Assemblea Nacional d'Alternativa Jove. Aquest procés ha continuat al llarg d'aquests mesos a nivell territorial i ara arriba a Mollet. Estem vivint un context de crisi econòmica i de retallades dels drets socials i laborals que ens afecta com a joves d'una manera molt important, i nosaltres volem crear un espai per organitzar la resposta a aquest atac".

Pel que fa a la campanya, que consta de tres cartells, a més de la publicació d'un butlletí i presència a internet i les xarxes socials, Amaya assenyalava que "hem volgut donar-li una imatge més juvenil, però amb un missatge molt clar: sortirem de la crisi molt pitjor del que vam entrar, amb menys drets socials, amb menys capacitat adquisitiva, amb menys horitzons, amb menys futur. Això serà així si no lluitem, si no comprenem a què responen aquestes retallades i si no oferim una resposta contundent".

Per això el primer cartell mostra a un dels responsables de la situació actual, el president del govern espanyol, caracteritzat com l'emperador maligne de la película La guerra de les galàxies, i anima a lluitar Contra el revers tenebrós de la crisi, que són les polítiques de dretes i antisocials que ens estan imposant des d'un govern que s'autodenomina d'esquerres. En posteriors etapes de la campanya, es fa referència a la necessitat de combatre la resignació i organitzar-se per canviar les coses.

Finalment, Amaya va fer una crida als joves de Mollet "que se senten d'esquerres, anticapitalistes, ecologistes, feministes, republicans…" a combatre aquestes polítiques antisocials, a organitzar-se i contraatacar, començant per preparar la probable vaga general que haurem d'organitzar si el govern no rectifica les seves pretensions de retallar el dret a la jubilació.

Vídeo de la campanya:
http://www.youtube.com/watch?v=TUbk1S-KpRY

Vídeo de la presentació d'AJ Mollet;
http://www.youtube.com/watch?v=0H-IEeV6z_o

Vídeo de la presentació (argumentació política) de la primera campanya d'AJ Mollet:
http://www.youtube.com/watch?v=DoxQGwT954c

Web d'AJ Mollet:
http://www.alternativajovemollet.org






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada