21 de març 2011

DECLARACIO PATRIMONIAL CANDIDATS ELECCIONS MUNICIPALS 2011 D'ICV-EUIA






La candidatura d'ICV-EUiA a Santa Coloma, primera en publicar la seva declaració patrimonial



Joan Herrera i Jordi Miralles, que han destacat la transparència com a tret característic de la coalició, han donat suport a Siscu Sánchez i la candidatura d'ICV-EUiA que es presentarà el proper dijous 24 de març al museu Torre Balldovina.
ICV-EUiA de Santa Coloma s'ha convertit avui en la primera organització política en publicar el patrimoni de la candidatura que es presenta a les properes eleccions municipals. "Amb aquest gest hem fet un pas endavant i hem esdevingut exemplars en transparència", ha afirmat Siscu Sánchez, cap de llista d'ICV-EUiA. Els líders de la coalició, Joan Herrera i Jordi Miralles, també han destacat la transparència com a valor intrínsec de la coalició i han mostrat el seu suport a tots els membres de la llista. "Fem aquest gest a Santa Coloma perquè hi ha hagut pràctiques polítiques inacceptables" -diu Herrera- "exemples com aquest és dels millors del exemples", ha afirmat. Miralles s'ha mostrat satisfet amb una coalició que "determinant" amb propostes concretes i decisives i ha afegit: "Nosaltres som persones amb conviccions i ens caracteritza que ningú ha ficat la mà".
En el seu torn, Siscu Sánchez ha presentat la candidatura de la qual ha destacat la "joventut" però també la "capacitat" i "diversitat" dels seus integrants: "Tenim una candidatura equilibrada que representa tots els àmbits d'aquesta ciutat", ha assegurat. "Nosaltres hem donat un pas endavant com a mostra de plena confiança cap a la gent jove i capaç", ha afegit. El cap de llista també ha fet referència a la crisi econòmica com a tema a resoldre a la ciutat, juntament amb la transparència, l'eficàcia i el diàleg.
SUPORT COMPLET
A més de la presència dels dos líders de la coalició, Siscu Sánchez ha fet la seva intervenció envoltat dels anteriors número 1 a les llistes electorals municipals: Lluís Hernández, Ferran Saro i Loli Gómez. També han volgut ser presents la regidora del grup municipal d'ICV-EUiA i candidata, Pepi Sánchez, i una mostra de la candidatura entrant amb les corresponents declaracions patrimonials: Alexandra Sevilla, Raquel Galera, Xavier Pujols, Miguel Garrido, Leonor Cuadrado, Ismael Rodríguez Tovar, Montse Martínez, Antonia Moreno, Jonatan Fornés, Josema Seoane, Daniel Torrejón i José Miguel Sixto.
PACTES TRANSPARENTS
El secretari general d'ICV ha anunciat que després de les eleccions municipals la coalició serà "capdavantera" i promourà pactes locals per afavorir l'accés a tota la informació municipal, exercir un major control sobre l'urbanisme i fiscalitzar els comptes dels Ajuntaments. ICV-EUiA ha triat Santa Coloma de Gramenet, epicentre del cas Pretòria, per presentar aquesta mesura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada