03 de setembre 2013

Visca la Festa Major!

La Festa Major de Santa Coloma de Gramenet ha tancat després de quatre dies de gran intensitat. Per tota la ciutat la població s’ha llençat als carrers per gaudir d’una festa molt participativa on s’ha demostrat que, sense grans despeses ni noms de molta fama, es poden fer grans coses i obtenir una gran resposta.
Un dels fets a destacar ha estat la recuperació, després de dotze anys, dels Xiringuitos de la Festa Major, la Fira d’Entitats. EUiA a Santa Coloma ha estat treballant durant tot aquest temps per que tornés un dels atractius més valorats pels ciutadans i les entitats i no podíem faltar a la cita.
La nostra ‘caseta’ ha viscut dies d’intens treball, on els companys s’han buidat per tal que tot funcionés a la perfecció i que els nostres visitants quedessin ben contents. Així, s’ha programat una agenda d’activitats on han destacat les actuacions de grups de rock de Divendres i Dissabte, i la Jam de cantautors de Diumenge, amb una molt bona resposta de públic. La clàssica Paella Popular de Diumenge, a la que van assistir els companys Joan Josep Nuet i Alfred Clemente, va aplegar prop de cent persones.
En definitiva, el treball d’EUiA a Santa Coloma, tant prèviament en la tasca de reivindicació d’una Festa més popular, com durant la Festa mateix, ha estat molt positiu i gratificant i demostra que hi ha ganes de participar, de gaudir i de viure d’una manera diferent la nostra ciutat.

Bona feina! Visca Santa Coloma de Gramanet i visca EUiA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada