06 d’abril 2006

ICV-EUiA TITLLA DE PARTIDISTA PASQUAL MARAGALL PELS COMENTARIS AL FESTIVAL DE RADIO TELE-TAXI



Per a la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet és un honor que el Molt Honorable President de la Generalitat, Pasqual Maragall, visiti la nostra ciutat. El que pensem que no és tan honorable és que, atès que és el President de tots i totes les persones que vivim i treballem a Catalunya, canviï el nom de la nostra ciutat en funció dels alcaldes socialistes que hem tingut o tenim. La nostra ciutat és Santa Coloma de Gramenet. Durant molts anys hem treballat perquè Pujol no fos sinònim de Catalunya perquè Catalunya era i és molt més que aquest cognom. De la mateixa forma, pensem que anomenar la nostra ciutat com Santa Coloma de Madre o Santa Coloma de Barto és un comentari partidista que molesta a la nostra ciutadania que pensa que el President Maragall és el president de tothom i no només d'aquells que l'han votat i Santa Coloma de Gramenet és de la seva ciutadania no de l'alcalde del moment.

A continuació adjuntem còpia de una de les notícies publicades a la premsa -concretament al diari El Punt- sobre aquest comentari.

El president i la «batuka»Se senten rumors darrere de l’escenari, les caçaautògrafs comencen a impacientar-se i esperen que surti el seu cantant preferit, potser els Estopa? O El Canto del Loco? No, qui anava envoltat de mossos era el president, Pasqual Maragall, que com les grans estrelles va anar directe a l’escenari. Allà, va presenciar el ball de la batuka i es va atrevir a fer algun saltiró. Va marxar espantat quan es va veure envoltat de periodistes televisius, fins i tot els irreverents del Tomate, i després va tornar-hi per congratular-se de l’Estatut i fer un joc de paraules amb la ciutat: «Per mi Santa Coloma no és de Gramenet sinó de Madre o de Barto», en al·lusió a l’anterior alcaldessa i actual vicepresidenta del PSC, Manuela de Madre, i l’actual alcalde, Bartomeu Muñoz.

Grup Municipal d'ICV-EUiA
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

noticia al Punt 06-04-06

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada