23 de juliol 2008

Esquerra Unida i Alternativa creiem necessària una resposta social i política unitària a les actuacions i les formes de govern del PSC a Santa Coloma


Esquerra Unida i Alternativa creiem necessària una resposta social i política unitària a les actuacions i a les formes de govern del PSC a Santa Coloma



NOTA DE PREMSA: SANTA COLOMA DE GRAMENET 23 DE JULIOL 2008


EUiA considerem molt greus i que a cops es situen en els marges de la democràcia, les actuacions del Govern Municipal, en els darrers mesos diferents fets posen de manifest que hi ha un perfil autoritari i prepotent per part del PSC, molt allunyat del “talante de ZP” o de la política realitzada pel govern d’entesa.



Això es reflexa en:


· Manca de resposta i menyspreu per l’actuació dels grups municipals de l’oposició.


· Desdir-se i refer un projecte consensuat en el si del Consell de Ciutat, Can Zam.


· Projectes urbanístics agressius, massificadors i que afegeixen densitat a la ciutat, La Bastida.


· Retalls en la llibertat d’expressió, eliminació de murals de les entitats, multes a les entitats per publicitat d’activitats, censura a l’Ajuntament Informa sobre activitats de les mateixes.


· Nul·la aplicació de politiques socials vers els més desfavorits, congelació Pressupost S.Socials 2008, manca d’ajuts per a aliments, no desenvolupament de politiques d’habitatge de la Generalitat per a aquests col·lectius.


Esquerra Unida i Alternativa considerem necessària una resposta conjunta des de l’esquerra política i social a aquests fets i formes.


Creiem que des de l’Ajuntament la coalició ICV-EUiA hem de ser-hi més contundents en la denuncia d’aquests fets i situant-se en una política d’oposició clara i contundent, el PSC ja ha demostrat la seva nul·la voluntat de diàleg, cal obrir a la ciutadania la coalició i donar veu a aquells col·lectius ciutadans que són damnificats pel govern municipal.



Àngel Pla

Regidor ICV-EUiA

Coordinador local EUiA

Membre de la Comissió Nacional d’Esquerra Unida i Alternativa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada