21 de juliol 2008

NO A LA IMPLANTACIÓ DE MÉS ANTENES DE TELEFONIA MÒBIL!!


El grup municipal d'ICV-EUiA hem presentat al.legacions a les instalacions de telefonia móbil, i hem votat que NO a la nova proposta d'implantació al carrer Castella.



Atès que l’Ordenança Municipal reguladora de les activitats i instal·lacions de radiocomunicació a la nostra ciutat, aprovada definitivament pel Ple d’aquest Ajuntament el 29 de gener de 2003 i publicada posteriorment al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona estableix que s’ha de redactar un pla especial urbanístic en el que es ponderi, per adoptar les decisions d’ordenació de les xarxes de telecomunicacions, el programa d’implantació i desenvolupament de la xarxa d’instal·lacions que cada operador presenti a l’ajuntament.
Atès que el Ple Municipal d’aquest Ajuntament, en data 27 de març de 2006, per unanimitats dels regidors i regidores assistents, va aprovar la suspensió de llicències afectades per la redacció d’un PE pel desplegament de la xarxa de telefonia mòbil a Santa Coloma de Gramenet i d’altres acords relacionats.
Atès que entre els acords relacionats en aquesta aprovació s’incloïa l’encàrrec al Servei de Disciplina Urbanística i Llicències de redactar un plec de clàusules regulador de les condicions tècniques, econòmiques i administratives que han de regir el contracte de consultoria i assistència tècnica per a la contractació d’un equip redactor especialitzat per la redacció del Pla especial pel desplegament de la xarxa de telefonia mòbil en aquest municipi.
Atès que el 21 de novembre de 2006 la Junta de Govern Local va ratificar l’aprovació del contracte menor de consultoria i assistència consistent en l’elaboració del Pla Especial urbanístic per a l’ordenació de les infraestructures de telecomunicació de Santa Coloma de Gramenet.
Atès que en reiterades ocasions aquest Grup Municipal ha demanat que s’accelerin i es concloguin els treballs d’aquest Pla especial.
Atès que a pregunta d’aquest Grup Municipal, l’equip de govern d’aquest Ajuntament va respondre, ja fa més de 9 mesos, que aquest Pla Especial estava pràcticament finalitzat, a l’espera de resoldre uns petits serrells que restaven.
Atès que a data d’avui, aquest Grup Municipal encara no ha rebut cap comunicació que ens indiqui que aquest Pla especial estigui realitzat.
Atès que entenem que amb aquest Pla es facilitaria un pacte social, un consens que evitaria que conflictes com el que ara tenim sobre la taula es produïssin.
Atès que entenem que és responsabilitat d’aquest govern municipal fer que els veïns i veïnes de Santa Coloma de Gramenet es trobin segurs i ben atesos, la qual cosa no s’està donant en un ample sector del Districte III. I diem això perquè pensem que no s’està informant correctament als habitants d’aquesta zona.

Per tot això, demanem:
Que no es concedeixi la llicència d’instal.lació d’estació de telefonia mòbil que es pretén ubicar al carrer Castella, s/n, de la nostra ciutat.
Que, per extensió, no es concedeixi cap llicència d’instal.lació d’estació de telefonia mòbil a Santa Coloma de Gramenet fins que el Pla Especial urbanístic per a l’ordenació de les infraestructures de telecomunicació de Santa Coloma de Gramenet estigui aprovat per aquest Ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada