28 de febrer 2014

22M-Madrid Marcha por la dignidad


Com sabeu, el proper dissabte 22 de març arriben a Madrid les Marxes per la Dignitat. A Catalunya el gruix de les persones que hi anirem ho farem amb autocars. 

Podeu consultar tots els detalls de la logística al web http://marxadeladignitat.org/ , on hi ha els diferents horaris dels autocars (amb sortides dijous 20 o divendres 21, així com la tronada el mateix dissabte 22 bé diumenge), allotjament, preu i inscripcions.

També hi ha l'opció d'anar amb tren-llitera. Si algú està interessat amb aquesta opció que s'afanyi a apuntar-se. Tot i que la data límit per fer la inscripció és el 10 de març, hi ha poques plaçes al tren-llitera i és fàcil que s'esgotin abans d'aquesta data.

Pel que fa a les inscripcions, i per facilitar la feina a la organització, es recomana fer inscripcions col·lectives. Aixó vol dir que totes aquelles persones d'EUiA que volgueu anar-hi marqueu la casella (Tipus d'inscripció: a través de col·lectiu/organització), i especifiqueu EuiA. Després s'ha de fer l'ingrés de 45 euros (en el cas dels autocars).

Un cop feta la inscripció, envieu si us plau un correu indicant que ja us heu apuntat a
mondeltreball@euia.cat i areasocial@euia.cat , per poder gestionar nosaltres el tema de les inscripcions col·lectives. 

D'altra banda, per aquelles persones que no puguin anar a Madrid però vulguin col·laborar d'alguna manera, s'han fet uns bons d'ajut de 5 euros per ajudar a pagar les despeses d'organització de les marxes. Si voleu bons d'ajut ja sigui per vosaltres mateixos o per vendre, envieu un email a 
mondeltreball@euia.cat 

En tot cas i si hi ha qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el Jesús o amb mi mateix als correus abans esmentats. 

Salut!

Hector Sanchez
Coordinador de l'Àrea Social d'EUiA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada