04 de febrer 2014

#stoppujadestransport Nova concentració i rebutg del Ple Municipal a la pujada

El Ple Municipal de l'Ajuntament de Santa Coloma va rebutjar ahir la pujada de tarifes del transport públic que va decretar l'Autoritat del Transport Metropolità i va aprovar presentar una queixa davant l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la Generalitat i l'Estat espanyol per demanar que es deixi sense efecte aquest augment de preus, per abusiu. Tots els grups van votar a favor, menys el Partit Popular.
Així, l'Ajuntament també s'uneix a aquesta lluita que, des de finals de l'any passat, va aplegant cada vegada mes i mes gent entorn d'una reivindicació que ens afecta a TOTS i TOTES.
Dimecres dia 5 de febrer, a les 19.00h, hi ha convocada una nova concentració a la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet per a protestar contra aquesta pujada. Una concentració que no és única de la nostra ciutat si no que s'uneix a moltes altres que es produeixen a tota Barcelona i Àrea Metropolitana.
Hem de seguir protestant i hem d'aconseguir aplegar cada vegada mes gent en aquestes concentracions per que la nostra força sigui cada vegada major.
Fets com l'ocorregut ahir al Ple Municipal així ho mostren.

#stoppujadestransport 19.00h plaça de la Vila - Santa Coloma de Gramenet - Dimecres 5 de febrer 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada