10 de febrer 2014

Xavier Pujols reelegit Coordinador Local de l’Assemblea d’EUiA Santa Coloma


L’Assemblea d’Esquerra Unida i Alternativa de Santa Coloma de Gramenet va celebrar el dissabte 8 de febrer la seva 9ª Conferència Local al C.C. Can Mariner, de la que va sortir renovada la seva Comissió Política i va ser reelegit Xavier Pujols com a Coordinador Local per un nou mandat de dos anys.
Aquesta 9ª Conferència va suposar un enriquidor debat amb aportacions de la militància respecte a l’acció de la formació en aquest dos anys en dos eixos, tant en l’Equip de Govern municipal com al carrer i als diferents moviments socials de la ciutat. En ambdós fronts es va deixar constància de la duresa dels temps que vivim, de la incidència de les diferents reformes engegades pels governs central i de la Generalitat en la vida dels ciutadans colomencs i de la necessitat de fer valer la necessitat de construir una alternativa d’esquerres amb un model diferent de societat i de ciutat.
La nova Comissió Política incorpora tant figures amb llarga trajectòria en la vida política de la ciutat, com noves incorporacions, totes amb voluntat de treballar per canviar la situació en la que es troba Santa Coloma, on el seus ciutadans pateixen empobriment, exclusió social, retallades en sanitat, educació, serveis públics, pujades de tarifes, els efectes de la reforma laboral, la problemàtica de la futura llei de l’avortament... sense oportunismes i amb voluntat de lluitar junt amb qui tingui coincidències per revertir aquesta situació.
Xavier Pujols, que va ser reelegit com a Coordinador Local amb 18 vots a favor sense cap vot en contra o abstenció, va incidir en la planificació de la ciutat, la participació ciutadana, les polítiques socials, la igualtat d’oportunitats i els serveis públics com els eixos en que s’ha treballat i que s’han de seguir desenvolupant.

La Conferència va concloure amb la intervenció dels convidats, destacant l’alcaldessa de Santa Coloma, Nuria Parlón per part del PSC; el Coordinador d’Iniciativa per Catalunya-Verds, Siscu Sánchez; Teresa Franco de Gent de Gramenet; i el President de la FAVGRAM Tomás Fernández; així com Sergio Gómez de la Direcció d’Esquerra Unida i Alternativa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada