06 de febrer 2014

9ª Conferència Local EUiA Santa Coloma de Gramenet


L’Assemblea d’Esquerra Unida i Alternativa celebra la seva 9ª Conferència Local el dia 8 de febrer al Centre Cívic Can Mariner

L’Assemblea d’Esquerra Unida i Alternativa de Santa Coloma de Gramenet viurà el pròxim dia 8 de febrer al Centre Cívic Can Mariner, la seva 9ª Conferència Local amb la que es posarà el ciment per continuar el treball realitzat a la nostra ciutat. En aquesta Conferència Local es produirà la renovació de la direcció de la formació, en un marc de trobada entre militants i simpatitzants que servirà per analitzar i avaluar la gestió i l’acció política que se n’ha fet en el transcurs dels darrers dos anys.
Aquests darrers dos anys han significat un temps de treball intens i un repte per Esquerra Unida i Alternativa a Santa Coloma de Gramenet, ja que s’han multiplicat els cops vers els drets dels treballadors i les classes populars i la lluita per aturar aquests cops ha estat ben intensa. Sota el paraigües de la crisi, s’han produït moltes agressions que han trobat en la nostra formació una resposta i una alternativa. Des de l’Equip de Govern a l’Ajuntament del que formem part i també des del carrer, EUiA ha estat lluitant per aturar aquest procés de regressió constant dels drets de tots i proposant alternatives per fer més justa la nostra ciutat.
Lluitar, proposar, canviar, aquest és el lema d’aquesta 9ª Conferència de la que vol sortir a més una crida als ciutadans i forces d’esquerres per aglutinar forces en la construcció d’una alternativa real des de l’esquerra per la nostra ciutat. Aquesta és la feina que tenim, i no és poca cosa. El repte però, val la pena, per que la situació mereix generositat i consciència de la gravetat de la situació.
Us convidem a l'acte de clausura que tindrà lloc a les 13.00h, per compartir amb nosaltres aquest moment tant important per a la nostra formació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada