26 d’octubre 2006

ICV-EUiA DE SANTA COLOMA DENUNCIA DAVANT LA JUNTA ELECTORAL CENTRAL LA MANCA D'ESPAIS ELECTORALS



ICV-EUiA de Santa Coloma de Gramenet, ha notificat a la Junta Electoral que aquesta ciutat no té espais exclusius per a la propaganda electoral, i que els que l’Ajuntament de Santa Coloma va assignar no estan sent respectats per les empreses de publicitat.

ICV-EUiA de Santa Coloma de Gramenet, abans que s’iniciés la campanya electoral, va demanar a l’ajuntament d’aquesta ciutat que habilités espais exclusius per a la col·locació de cartelleria electoral. Això permetria deixar lliures els espais de les columnes destinats a les entitats de la ciutat i a les empreses de publicitat. Alhora, aquesta mesura contribuïa a mantenir més neta la ciutat. La contestació del consistori va ser negativa, adduint que no era necessària la instal·lació, provisional o no, de més espais electorals.

Adjuntem fotografia del material que posa a disposició de las formacions polítiques l’Ajuntament de Barcelona, que garanteix amb aquesta pràctica que la publicitat electoral no sigui tapada per altres anuncis.

A Santa Coloma de Gramenet, la propaganda electoral d’ICV-EUiA ha estat tapada per la publicitat d’empreses d’oci.

La coalició ICV-EUiA seguirà insistint en aquesta petició per a les properes eleccions municipals, i continuarà demanant que es garanteixi que la publicitat electoral sigui respectada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada