10 d’octubre 2006

NEUS CATALÀ S’INCORPORA A ESQUERRA UNIDA I ALTERNATIVA


La lluitadora antifeixista, única supervivent del camp de concentració nazi de Ravensbrük, ha rebut el primer carnet que entrega la formació.

La lluitadora antifeixista Neus Català, única supervivent espanyola del camp de concentració nazi de Ravensbrük, s’ha incorporat a Esquerra Unida i Alternativa. La notícia s’ha donat a conèixer a La Festa Anual d’EUiA, en concret en el transcurs de l’entrega del Premi L’Alternativa 2006, que enguany s’ha atorgat a Català i els pobles palestí i libanès.
El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, li ha lliurat el guardó i ha anunciat la seva incorporació a la formació. També ha aprofitat per explicar que EUiA ha decidit expedir carnets d’afiliació, el primer dels quals s’ha entregat a la guardonada.Aquesta representant indiscutible de la nostra memòria històrica, ha agraït el premi i ha explicat que “sempre he estat i seré comunista, porto 70 anys de militància; sóc feminista, sóc dona, per això no deixaré mai de lluitar, ara també des d’Esquerra Unida i Alternativa”.
Català ha agraït també el Premi L’Alteranativa, que ha recollit “en nom de totes aquelles dones que van lluitar i morir als camps d’horror nazi”.Els més de 900 assistents a la Festa Anual han ovacionat la decisió de Català d’ingressar a EUiA, i han aplaudit amb entusiasme les seves paraules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada