29 de setembre 2006

EUIA DE SANTA COLOMA PRESENTA LA LLISTA PER LES MUNICIPALS


Noticia publicada a EL PUNT Divendres 29 de Setembre 2006
Barcelonès Nord. EUiA aspira a doblar la presència dels seus candidats en la llista amb ICV a Santa ColomaA. BENET. Santa Coloma de Gramenet

El coordinador d'Esquerra Unida i Alternativa a Santa Coloma (EUiA), Àngel Pla, tornarà a encapçalar la llista que aquesta formació presentarà a les properes eleccions municipals.
EUiA va presentar dilluns els 12 primers candidats que concorreran en coalició amb Iniciativa per Catalunya (ICV). Tot i que encara no s'ha fet oficial, l'ecosocialista Loli Gómez serà l'alcaldable per ICV-EUiA.
Això fa que el debat que les dues formacions mantindran els propers mesos se centri en la tria de l'ordre de tots els integrants de la llista electoral i en la definició programàtica. En aquest sentit, Pla aspira a mantenir i, si és possible, a millorar el quart lloc que va ocupar en els comicis municipals del 2003. A més, està convençut que incrementaran el nombre de regidors: «Creixerem, segur.» Actualment, ICV-EUiA, socis del PSC i CiU en el govern municipal, té cinc regidors i en pronostiquen obtenir set. Si això és produís, Pla veu convenient que la representació del seu partit passi d'una a dues persones.
Pel que fa a les prioritats del programa electoral que defensarà EUiA, Pla va recordar en l'acte de dilluns que, segons ell, són els únics que poden trencar la majoria absoluta del PSC i aturar un possible creixement del PP. Altres polítiques urbanístiques i d'habitatge que les del PSC i una aposta clara per la cura del medi ambient són els eixos del programa d'EUiA. Pel que fa a la valoració de la tasca de govern que EUiA ha fet en aquest mandat, la dirigent de la formació colomenca, Epifania Roman, afirma que és positiva, així com també veu bé la relació amb el soci majoritari de la coalició d'esquerres, ICV. Finalment, com ja va avançar fa uns mesos, Àngel Pla no assegura la reedició del tripartit colomenc: «Tot dependrà dels resultats: quan els sapiguem, decidirem.»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada