27 de setembre 2006

EUIA DE SANTA COLOMA APROVA LA PROPOSTA DE LLISTA PER LES ELECCIONS MUNICIPALS DE MAIG 2007



Dijous 21 de Setembre l’Assemblea local d’Esquerra Unida i Alternativa de Santa Coloma de Gramenet va aprovar en cap vot en contra i una abstenció la proposta d’encapçalament de la llista per les eleccions municipals de maig de 2007.
Esquerra Unida i Alternativa hem volgut avançar-nos i tancar part del procés intern atès que ens trobem em una fita important l’1 de Novembre, les eleccions al Parlament, i volem tenir temps per difondre i fer públiques les nostres propostes per la ciutat.
Per EUiA el valor de la col.lectivitat i del grup és molt per sobre dels personalismes, per aquest motiu hem confeccionat els 12 primers de la llista. I també és molt important reflectir que és el que defensem i proposem per la nostra localitat, es per això que el mes de Juliol ja vam presentar el Manifest Programàtic "PER UNA ALTERNATIVA D’ESQUERRES A SANTA COLOMA", que us acompanyem.
CANDIDATURA D’EUIA DE SANTA COLOMA DE GRAMENET PER LES MUNICIPALS
Esta formada per colomencs-ques, joves, una mitjana de 38 anys, per veïns/es que han treballat per la millora de la ciutat, per ciutadans/es que viuen i volen a Santa Coloma, i que es senten compromesos amb la ciutat.
És un reflexa del que representa EUiA i del que volem ser:
Reivindicativa
Amb presència a la ciutat
Que recupera la memòria històrica i la lluita dels treballadors/es pels seus drets i contra el feixisme
Alternativa
Jove
Solidaria
Treballadora
Fomentar i treballar per la igualtat entre homes i dones, és paritaria.
Es oberta, doncs incorpora persones no militants d’EUiA, que donen valor afegit a la candidatura
1.ÀNGEL PLA RECHE.
38 Anys. Barri Riu Sud. Regidor del GM ICV-EUiA i Ponent de Serveis Socials. Treballador en excedència de Departament de Finances . Coordinador local d’EUiA. Membre de la Comissió i del Consell Nacional d’EUiA.
2.XAVI PUJOLS MARTINEZ
45 anys. Barri de Can Mariner. Psicoleg. Responsable Politic del PSUCviu a Santa Coloma. Membre de la Comissió local d’EUiA(Responsable Area Interna).
3.MARTA CAÑADAS CARPINTERO
32 anys. Barri de Santa Rosa. Advocada. Responsable de Nouvinguts de la Comissió local d’EUiA.
4.JOAN DE LA VEGA RAMAL
31 anys. Barri Llati. Treballador d’Arts Gràfiques. Escriptor. Membre de la Comissió local d’EUiA(Responsable Solidaritat).
5.LOLI PALOMO
Independent.34 anys.Barri del Centre. Filologa Anglesa.Membre de Huayna-Cooperacció.
6.JOSE MIGUEL SIXTO CARMONA
34 anys. Barri de Riera Alta. Advocat. Responsable Politic del PCC a Santa Coloma. Membre de la Comissió local d’EUiA(Responsable Area Interna).
7..CARLA RODRIGUEZ
19 anys. Barri de Singuerlin. Estudiant de Medicina. Cooperant amb el Poble Saharaui.
8.JOSE LUIS LADERA NAVIDAD
28 anys. Barri d’Oliveres. Industria Textil. Cantautor. Membre de la Comissió local d’EUiA.
9.CRISTINA PEREZ SANTAMARIA
Independent.34 anys. Barri de Santa Rosa. Treballadora del Metall. Delegada CCOO.
10.EPIFANIA ROMAN
Militant d’EUiA.60 anys. Barri Llati. Ex-regidora de l’Ajuntament de Santa Coloma (1980-1986).Membre del Consell Nacional d’EUiA i del Comite executiu del PSUCviu.
11.EDUARD PEIRONCELY
63 anys. Barri de Singuerlin. Treballador de la SEAT. Secretari del Memorial Democràtic de la SEAT i membre de la Coordinadora del Memorial Democràtic de Catalunya.
12.MARGARITA GARCIA FORTES
59 anys. Barri Llati.Ajudant de Cuina.Membre de la Comissió local (Responsable de Dones).Grup de Dones Petra Kelly.

COALICIÓ AMB ICV
L’Assemblea local va decidir no iniciar contactes en la negociació de la possible reedició de la coalició amb ICV fins que no es tanqui el procés a nivell central, a primers d’octubre. Aquestes converses es faran amb la intenció de reequilibrar i millorar la coalició a Santa Coloma amb més presencia politica, d’imatge i de discurs d’EUiA.
L’Assemblea local d’EUiA és sobirana per la decissió de reeditar o no la coalició, i será aquesta qui prengui la darrera decissió.
EUiA hem defensat i així ho diem la necessitat d’establir acords de treball conjunt i d’unitat d’acció amb totes les forces a l’esquerra del PSC, amb la intenció de trencar la majoria absoluta les properes eleccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada