20 de setembre 2006

SOPAR - FESTA I ENTREGA DEL PREMI L'ALTERNATIVA 2006 I ACTE PÚBLIC: "Les esquerres catalanes davant les eleccions de l’1 de novembre"


30 DE SETEMBRE SOPAR - FESTA I ENTREGA DEL PREMI L'ALTERNATIVA 2006

Aquest any, com no pot ser d’altra manera, EUiA celebrarà el seu sopar anual. És aquell dia que tots i totes reservem en el calendari per reunir-nos, per gaudir i per posar-nos al dia. Enguany la cita serà el 30 de setembre a l'Edifici Blau del Fòrum a la Rambla Prim, 2-4 de Barcelona.

Podeu comprar els tickets del sopar a la vostra assemblea o a la seu nacional d'EUiA

Una vegada més es tornarà a otorgar el Premi l’Alternativa. Aquest Premi és un dels clàssics dels sopar d’EUiA on es reconeix la feina feta per una entitat o persona en concret.

Les persones o entitats que opten a aquest premi s’escullen d’entre una llista confeccionada a partir de les propostes de les diferents assemblees de base. Les assemblees podeu fer arribar les vostres propostes a través del correu electrònic, asbase@euia.org, pel nostre fòrum de debat, per fax, 93 317 92 51, o bé per correu postal a c/Doctor Aiguader, nº 10, 08003, Barcelona.

No espereu a fer-nos saber qui creieu que es mereix el Premi l’Alternativa.

ACTE PÚBLIC: "Les esquerres catalanes davant les eleccions de l’1 de novembre"

Dia: 30
Hora: 19:00h
Lloc: Edifici Blau del Fòrum, Rambla Prim 2-4, Barcelona
Presenta i modera: David Rodríguez (candidat a les eleccions al Parlament de Catalunya d’ICV-EUiA)
Intervindran: Joan Ferran (diputat del PSC-CpC al Parlament de Catalunya)Joan Ridao (portaveu del grup parlamentari d’ERC)Joan Boada (portaveu del grup parlamentari d’ICV-EUiA)Mercè Civit (candidata a les eleccions al Parlament de Catalunya d’ICV-EUiA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada