20 de setembre 2006

MIRALLES DIU QUE EUiA LLUITARÀ PER EVITAR L’ESPECULACIÓ AMB ELS TERRENYS DE DOMAR-TAURUS SI EL TANCAMENT DE LA FÀBRICA TIRA ENDAVANT


El coordinador general d’EUiA ha visitat els treballadors i les treballadores tancats a la fàbrica de Martorelles per defensar els seus llocs de treball.
El coordinador general d’EUiA, Jordi Miralles, ha parlat avui sobre l’amenaça de tancament de la planta que Domar-Taurus té a Martorelles (Vallès Oriental) assegurant que “malgrat que les dades diuen que aquesta empresa té futur i és viable amb una bona gestió empresarial, els seus propietaris han decidit tancar i especular amb els terrenys de l’empresa”.
Miralles ha fet aquestes declaracions en una visita, aquest matí, als treballadors i treballadores que protagonitzen aquests dies un tancament a la fàbrica per defensar els seus llocs de treball. El coordinador general d’EUiA s’ha compromès amb els treballadors i treballadores a evitar que els propietaris puguin especular amb els terrenys, una sospita que també han denunciat els 330 treballadors afectats. Miralles ha visitat la fàbrica acompanyat per l’alcalde de Martorelles i dirigent d’EUiA, Miquel Àngel Sòria, la responsable de Món del Treball d’EUiA, Núria Lozano, i el coordinador comarcal d’EUiA i regidor a l’ajuntament de Montornès del Vallès, Jose Antonio Montero.
Els dirigents d’EUiA han volgut, així, mostrar el suport d’EUiA a la plantilla de Domar-Taurus que es troba en vaga indefinida i que protagonitza aquests dies un tancament a l’empresa per defensar els llocs de treball.Durant la seva visita, Miralles ha afirmat que “EUiA té el compromís de seguir denunciant la Catalunya ‘lletja’, la Catalunya que fa pagar els treballadors i les treballadores la mala gestió dels empresaris” i ha afegit que “Catalunya no es construeix amb els que tremolen davant les pressions dels empresaris, Catalunya s’ha de construir acompanyant als treballadors i les treballadores que lluiten per la dignitat i la viabilitat dels seus llocs de treball”. En aquest sentit, el coordinador general d’EUiA ha demanat “la implicació de totes les instàncies administratives, que escoltin els treballadors i les treballadores. Que coneguin les seves propostes per donar viabilitat a Domar-Taurus perquè la lluita és justa i la viabilitat de l’empresa possible”.
El coordinador general d’EUiA, per altra banda, s’ha compromès amb els treballadors de Domar-Taurus ha demanar al Departament de Treball de la Generalitat que investigui “on han anat a parar els recursos públics que la Generalitat va aportar per a la viabilitat de l’empresa”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada