15 de novembre 2006

VOLEM EL SOTERRAMENT TOTAL B-20!!


El Grup Municipal d’ICV-EUiA de l’Ajuntament de Santa Coloma va sol·licitar al Grup Parlamentari d’Izquierda Unida-Iniciativa per Catalunya Verds al Congrés del Diputats que presentés una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat 2007, perquè aquests incloguessin una partida econòmica exclusiva per elaborar un projecte per soterrar la totalitat de l’autopista B-20 al seu pas per Santa Coloma, per tal de reduir la contaminació acústica.

Des d’ICV-EUiA ens felicitem perquè aquesta proposta hagi estat recollida parcialment, i perquè s’hagi pressupostat inversió per insonoritzar l’autopista B-20. Però nosaltres demanem més i aquest Grup Municipal seguirà treballant perquè el Ministerio de Fomento es comprometi a cobrir la B-20 en el tram entre l’avinguda Pallaresa i el Recinte Torribera.

Iniciativa ha estat l’única força política que va defensar el soterrament de la B-20 des de la seva construcció i ara volem que aquest soterrament sigui total. Amb aquesta actuació podríem ampliar el parc Europa i connectar-lo amb el Recinte Torribera de la nostra ciutat.

També volem que per reduir la contaminació acústica que genera aquesta via al seu pas per la ciutat (73 decibels de mitjana), es pavimenti amb material sono-reductor i es redueixi la velocitat màxima dels vehicles en aquesta zona a 70 Km/h.

Aquesta actuació és una reclamació constant d’ICV-EUiA per millorar la qualitat mediambiental dels veïns i les veïnes de la Pallaresa i, molt especialment, de l’alumnat de les escoles públiques Pallaresa i Torre Balldovina.Apostem decididament per augmentar les dimensions

1 comentari:

  1. Estic d'acord amb aquesta proposta. El parc d'Europa creixeria i tindríem una zona d'oci immensa, espero que es faci realitat

    ResponElimina