26 de gener 2007

LA MILITANT D’EUIA NEUS CATALÀ CANDIDATA AL PREMI ‘CATALÀ DE L’ANY’ 2006



La militant d’EUiA, Neus Català, lluitadora antifeixista i única supervivent espanyola del camp de concentració nazi de Ravensbrük, és candidata finalista al premi del “Català de l’Any 2006” que organitzen conjuntament el Periódico de Catalunya i TV3.
El premi, que es lliurarà el proper 2 de Febrer, s’atorga a la persona més votada entre els 10 finalistes nominats per aquest any. Des del dia 8 de gener i fins el dia 31 es pot votar a través de la plana web www.tv3.cat/cataladelany/ o enviant un SMS al 7033 amb el text CATALA (espai) i el nom del teu candidat. Per a votar la Neus Català s’ha d’enviar un SMS que digui CATALA NEUS CATALA.
En aquesta setena convocatòria del premi “Català de l’any” també hi ha nominats, entre altres, Lluís Llach o Pepe Rubianes. Alguns dels guanyadors d’altres edicions son l’Ernest Lluch i Joan Manuel Serrat.
Esquerra Unida i Alternativa celebra que una persona com la Neus Català, representant indiscutible de la nostre memòria històrica, sigui una de les 10 finalistes al premi “Català de l’Any 2006”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada