12 d’octubre 2007

12 D'OCTUBRE: FEIXISME MAI MES


En els darrers anys i coincidint amb la data del 12 d’0ctubre, que alguns anomenenDia de la Hispanitat, comexaltació de la colonització d’Amèrica, i donant protagonisme a les forces armades ino pas als es indígenesque van patir les conseqüències de la mateixa, i que pels ultres i feixistesanomenen dia de la “Raza”realitzant concentracions, EUiA de Santa Coloma hem realitzat un seguit d’actes id’activitats sota el nom de“Feixisme mai més”, de recuperació de la memòria històrica, de la lluitaantifranquista i de record delsvalors republicans.


Aquest any, per part d’Alternativa Jove- Joves d’EuiA l’activitat serà la “tapada”de símbols feixistes,nazis i xenòfobs a Santa Coloma. En els darrers mesos han tornat a aparèixeraquestes pintades a la nostraciutat, al mural pintat per EUiA de Defensa de Can Zam, a la Ctra. de la Roca(Singuerlin), al local d’ERC idel PCPC.


Denunciem la passivitat de l’Ajuntament colomenc davant d’aquests fets, i posem encontraposició el fet quel’Ajuntament hagi esborrat murals d’entitats i partits politics d’esquerra, a laBiblioteca Central, aSinguerlin (davant el Mercat), o a la Ctra. de la Roca(sota el col•legi Salvatella).Es per aquests motius que Alternativa Jove- Joves d’EuiA, en nom de “Feixisme maimés”, farem allò que hauriade fer l’Ajuntament, acomplint les mocions i les adhesions a la memòria històrica icontra el feixisme ques’han fet.

1 comentari:

  1. camaradas esta pagina es un exicto para todos los antifacistas del mundo , espero que los compañeros que estan trabajan en ella sigan en esta linea, felicidades y salud, camarasadas

    ResponElimina