03 d’octubre 2007

ICV-EUiA PREGUNTA SOBRE LA SITUACIÓ DELS AFECTATS DEL FONDO. L'ALCALDE NO TE PARAULA


L'alcalde no te paraula. Santa Coloma indignada.
ICV-EUiA ha demanat explicacions i exigirà el compliment dels acords i el respecte als veïns afectats per l'explosió de gas del Fondo. El projecte en marxa del nou edifici, la torre Sònia, ja no es podrà dur a terme tal i com s'havia promés als veïns i s'havia presentat públicament.


Ningú no entén l’actitud de l’Alcalde Bartomeu Muñoz que incompleix amb les seves pròpies promeses, amb uns veïns que ja han patit prou. Unes promeses, acompanyades d’un projecte, amb maqueta i presentació pública i que ja havia fet la col•locació de la primera pedra.


Però, les eleccions ja han passat, i ara ens queda un govern de majoria absoluta dirigit per Bartomeu Muñoz. És aquesta la Santa Coloma que va a més amb les persones, si és així, amb quines persones? El mateix alcalde al seu bloc deia textualment al gener de 2007: "Esta misma semana hemos podido presentar a los vecinos el que será su nuevo hogar a partir de mediados del año que viene, un edificio muy digno, diseñado por el mismo estudio de arquitectura que realizó el proyecto del hotel Hesperia Tower, y construido sobre el solar que aún hoy resta vacío en el Fondo.


El próximo domingo pondremos la primera piedra de esos 19 nuevos pisos.El recuerdo de las víctimas no se desvanecerá, y este viernes tendrá, a buen seguro, una emotividad muy especial. A

pesar de ello, poco a poco las nieblas se van disipando y en el horizonte de estas familias colomenses apunta un rayo de esperanza, de futuro y, por qué no, de renovadas ilusiones." podeu consultar la resta de la seva opinió a:



Podeu ampliar la notícia a la pàgina de Vilaweb: www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2568388


També podeu veure l'edició del Mirall.net



I per tenir la cronologia dels fets podeu cercar a:


www.geocities.com/medit1976c/fondo.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada