31 d’agost 2008

Les Festes Alternatives de Gramenet del Besós



Les Festes Alternatives de Gramenet del Besòs tindran lloc els dies 5, 6 i 7 de Setembre, a la Glorieta del Parc Europa

DIVENDRES 5 DE SETEMBRE

20 h Cercavila amb FESTIMBAL (Plaça de la Vila). En acabat el pregó de les festes oficials, sortirem des de la Plaça de la Vila cap a la Glorieta del Parc Europa, animat per FESTIMBAL (grup de percussió brasilera)
21 h Sopar i música. En arribar la cercavila inaugural, hi haurà servei de bar, animat amb la música ambiental del Dr. Stone (que ja ens va animar la revetlla de Sant Joan a Can Zam!).

21 h Correbars amb la República de l'Avern. A la vegada enguany es realitzarà el primer correbars de les Festes Alternatives, que sortint de la Glorieta passarà per diversos bars de la ciutat. LA REPUBLI-K DE L'AVERN animarà el trajecte amb el seu espectacle de percussió 00 h Concert de ESTAKAZO (punk) i KAYO MALAYO (ska vacilón)

DISSABTE 6 DE SETEMBRE

11 h Fira d'entitats. Enguany, com des de ja fa 7 anys, les Festes Alternatives recuperen la reivindicació d'unes festes populars i participatives, unes festes de les entitats que treballen a i per Gramenet; és per això que es durà a terme durant tot el dia una fira d'entitats, on s'exposaran parades informatives de tots els col·lectius per potenciar, a la vegada, el treball en xarxa.

13 h Xerrada de l'Assemblea de Barri de Sants (ABS). Amb la idea exposada anteriorment, ens enriquirem amb l'experiència de l'ABS .

14 h Paella ecològica. Com cada any, es farà la tradicional Paella amb productes ecològics de la Cooperativa de Consum El Cabàs

16 h Assemblea d'entitats de Gramenet. Un cop muntades les parades de la fira d'entitats, i realitzada la xerrada de l'ABS és l'hora que les entitats de Gramenet exposin la seva feina, els seus espais de treball, etc...

18 h Taller "Sigues Casteller per un dia" a càrrec de la Colla de Castellers de Santa Coloma. Com una eina de difussió de la cultura popular i tradicional catalana, a l'espai de les Festes Alternatives la Colla de Castellers de Santa Coloma realitzarà un taller per petits i grans, per provar l'experiència del "fet casteller" durant un dia, i els que es vulguin després!

20.30 h Arribada dels Gegants. Enguany, la Colla de Gegants de Santa Coloma finalitzarà el seu cercavila de gegants de Festa Major a l'espai de la Festa Major Alternativa, on acabaran fent un ball de Gegants i un breu parlament.

21 h Sopar amb el cantautor Pablo Gil. Com cada dia podrem gaudir d'un bon sopar, aquest cop animat per la música del cantautor vingut des de Chiapas

23 h Concert amb ITACA (fussió des de Moncada i Reixac i ESTOY KE TRINO (rumba), PD Marcelino Reggae y vino, PD do the penguin

DIUMENGE 7 DE SETEMBRE

16 h Jocs de taula. Durant tot el matí i migdia hi haurà servei de bar. Després de dinar passa't per la Glorieta als diferents tornejos de jocs de taula!

19 h Concert amb VAPOR NOU JAZZ ORQUESTRA. Des de Rubí, el grup que ja va tocar per la diada del 1r de Maig a Gramenet, ens farà gaudir del seu jazz, barrejat amb peces d'ska clàssic que ens farà ballar i passar una bona estona

21 h Cloenda amb la Colla Vella de Diables de Santa Coloma. I arriba el moment d'acomiadar-se, on la Colla de Diables ens farà gaudir d'un dels seus espectacles de foc.

No t'ho pensis i vine a gaudir de les festes!
Puja a la Glorieta i participa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada