07 d’agost 2008

PER UNA FESTA MAJOR POPULAR I PARTICIPATIVA!!!


D'ençà l'any 2001 a la festa major de Santa Coloma no hi ha l'espai dels tradicionals "xiringuitos" d'entitats i partits.

EUiA hem fet cada any una reivindicacio d'aquest espai, com punt de trobada entre els veïns/es, de difusió de l'activitat de les entitats, i a més per tal de recaptar fons per mantenir el funcionament d'aquestes.

Queden lluny les festes majors on el Xiringuito del Rugby Dragons,del Voley Santa Coloma o del Draft Gramenet eren referents. On entitats tan diverses com el PSC, el PP, l'ARSEC (Associacio Ramon Sanchez d'estudis del Cannabis, el Casal de Cuba, l'Assemblea de Joves, ICV, el PCC, EUiA, el Rapid Santa Coloma...possavem stand.


Els "xiringuitos" a més era el lloc on molts ex-companys/es de Institut, d'Escola, amics/gues es retrobaven després de l'estiu o després d'haver marxat a viure fora de la ciutat.

"La torna" :




  • és que les entitats tampoc poden gestionar les barres de bar de les zones de concert, que no es pot ser-hi present sense un permís, una assegurança de responsabilitat civil i mil coses més.


  • Que la comissió de festes, es un constant dir "amen" a propostes ja tancades de l'Ajuntament. On a més s'ignoren i es fa el buit a noves propostes d'incorporació.


  • No més es compta amb artistes colomencs quan ja son consagrats. D'altres han de fer mans i manigues per aconseguir un espai per actuar.

EUiA hem demanat un espai per aquesta festa major i no hem obtingut resposta.


Continuem demanant un espai per a les entitats, un espai que estigui inclos dins la programació de la festa major, doncs considerem que cal recuperar una FESTA MAJOR, POPULAR I PARTICIPATIVA.

Es per aquests motius que:

Aquest any EUiA participarem i donarem recolzament a la FESTA MAJOR ALTERNATIVA, que en els darrers anys es fa al Parc Europa.

Continuarem fent campanya reivindicativa per recuperar l'espai de les entitats a la Festa Major.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada