10 de setembre 2008

DIADA 11 DE SETEMBRE :Decidir per avançar´, lema d´EUiA per la Diada nacional de Catalunya


SANTA COLOMA DE GRAMENET

10:30H. ofrena floral a la pça vila

EUiA repartirá butlletins "veu alternativa" i fará la ofrena floral



BARCELONA
Descripció:
A les 9.05 del matí, el coordinador general d´EUiA, Jordi Miralles, farà la tradicional ofrena floral a l´estàtua de Rafael de Casanova (Rda. St. Pere-Bruc) en qualitat de secretari de la Mesa del Parlament. La coalició ICV-EUiA ho farà a les 9.15 del matí.L´ofrena a Sant Boi de Llobregat serà a les 9.30 h. i anirà a càrrec d´Alfonso Salmerón, en nom de la direcció nacional d´EUiA, i d´Idoia Baixench, en nom de la direcció comarcal del Baix Llobregat.A les 5 de la tarda, EUiA es manifestarà sota el lema `Decidir per avançar´ (punt de trobada: davant el kiosk de la plaça Urquinaona)

11, setembre de 2008

Homenatge a Salvador Allende en el centenari del seu naixement i el 35 aniversari de la seva mort

Hora:10.30
Lloc:Pça Salvador Allende de Barcelona (Districte Horta-Guinardó)
Descripció:
Aquest 11 de setembre es compleixen 35 anys del cop d´estat a Xile, data en què va morir el president Salvador Allende. A més, coincideix am el centenari del seu naixement. Amb aquest motiu, el Districte ´Horta-Guinardó celebra un acte d´homenatge a la plaça que porta el nom del valerós president xilè, que no es va voler lliurar als colpistes comandats per Pinochet i va morir al Palacio de la Moneda l´11 de setembre de 1973.En nom de la direcció nacional d´EUiA hi assistirà Francesc Matas, i en nom de la direcció de Barcelona, la coordinadora local i delegada de Salut Pública al consistori barceloní, Isabel Ribas.




EUiA se suma a l´acte unitari de la Plataforma pel Dret de Decidir en favor del finançament i l´aplicació de l´Estatut
La diputada Mercè Civit participarà a la trobada reivindicativa, que tindrà lloc diumenge a Barcelona, davant el Tribunal Superior de Justícia
La portaveu d´EUiA i diputada de la coalició ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Mercè Civit, participarà en nom de la nostra formació a l´acte reivindicatiu convocat per la Plataforma pel Dret de Decidir per aquest diumenge, 7 de setembre, sota el lema: `Tu formes part de la nació catalana. Que no decideixin per tu´. Els representants de la PDD oferiran una roda de premsa a Barcelona, davant el Tribunal Superior de Justícia (Avda. Lluís Companys, 14-16), a les 12 del migdia. A la mateixa es parlarà sobre l´incompliment del finançament per part del govern espanyol i l´amenaça del Tribunal Constitucional de `tombar´ l´Estatut.EUiA s´ha adherit a l´acte pel seu sentit unitari i de front comú en defensa dels interessos de Catalunya. El mateix compta amb el suport actiu de les principals organitzacions culturals, socials, sindicals i polítiques del nostre país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada