06 d’octubre 2009

EUiA DE SANTA COLOMA DE GRAMENET PER LA CREACIÓ DE L’ INSTITUT MUNICIPAL D’EDUCACIÓ I CONTRA LES EXTERNALITZACIONS DEL SERVEI DE BIBLIOTECA.

EUiA DE SANTA COLOMA DE GRAMENET PER LA CREACIÓ DE L' INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I CONTRA LES EXTERNALITZACIONS DEL SERVEI DE BIBLIOTECA.

 

La Comissió Local d'Esquerra Unida i Alternativa dona tot el suport a la proposta realitzada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA sol·licitant la creació de l' Institut Municipal d'Educació amb l'objectiu de mantenir el caràcter públic de les properes escoles bressol que es construeixen a Santa Coloma.

Aquesta proposta que ja s'està desenvolupant en altres ciutats, com Barcelona on gestiona les 62 escoles bressol municipals, es una alternativa de gestió pública enfront les externalitzacions i privatitzacions.

Fins ara les tres escoles bressol provenien d'ofertes ja existents, dues de caràcter laboral (Els Pins i Natzaret) i una més privada (La Cigonya) es per aquest fet que la proposta va lligada a las properes construcció i equipaments que es facin.

Tanmateix EUiA rebutgem la possibilitat d'externalitzar el servei de Biblioteca als equipaments de Singuerlin (Biblioteca Salvador Cabré) i el Fondo:

Considerem un greuge per tots/es aquells que van aprovar les proves d'Auxiliar Tecnic, i que ara veurien com aquests llocs de treball serien escollits per l'empresa adjudicada de forma  i sense cap mena de control polític ni sindical.

Considerem també que l'externalització es una forma més de privatització que no dona cap valor afegit al servei, i si més no, dona guanys a empreses privades amb els recursos econòmics que provenen de l'Administració Pública, de tots/es els colomencs.

Denunciem  la concentració que s'està donant en una mateixa empresa, PROGRESS, de la majoria de serveis i equipaments per a la Infància i Joventut a la nostre ciutat.

 

 



--
SALUT I REPUBLICA

ENTRA AL BLOG DE L'ASSEMBLEA LOCAL

www.euia-gramenet.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada