22 de setembre 2010

75 aniversari de la fundació del POUMLa Fundació Andreu Nin convoca unes jornades dedicades a la reflexió i el debat sobre la revolució espanyola, en el 75 aniversari de la fundació del POUM. Actes dedicats al rescat de la memòria d'aquest partit revolucionari i democràtic, amb la vista posada en les necessitats, reivindicacions i lluites actuals de la classe treballadora. Ens agradaria comptar amb la seva assistència.
 
2 d'octubre
 
11:30 h. Trobada a l'edifici de Telefònica. Plaça de Catalunya (Barcelona).
Ruta sobre el POUM. Un passeig pels llocs i edificis emblemàtics relacionats amb el partit durant la República i la guerra. Amb Andy Durgan.
 
16:00 h. Presentació del llibre: EL POUM en la Revolució Espanyola. Amb Reiner Tosstorff (autor), Dani Cortijo i Pepe Gutierrez.
17:30 Presentació del llibre: Joaquín Maurín, la revolución interrumpida. Amb Alfonso Claveria (autor), Rodolfo Ruiz i Salvador Trallero.
18:30 Acte Homenatge a les dones del POUM: Les dones i la revolució de 1936. Intervindran: Maria Teresa Carbonell, Teresa Rebull, Cindy Coignard, Sandra Ezquerra i Juan Manuel Vera
 
3 d'octubre
 
A les 10 h. Trobada a la Pça. Eivissa (metro Horta)
 
10:30 Inauguració de la placa commemorativa del 75 aniversari del a fundació del POUM al solar on es trobava la casa de Francesc de Cabo i Carlota Durany. Intervindran: Andreu de Cabo, Enrique del Olmo, Pello Erdoziain i Ferran López.
11:30 Saló d'actes de la Biblioteca Pública Juan Marsé, carrer Murtra, 135-145- Horta.
Cloenda de les IV jornades de la Fundació Andreu Nin: EL POUM. Història d'un partit revolucionari. Amb Isabella Lorusso, Albert Martí i Pelai Pagès.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada