09 de setembre 2010

Actes Lluis Companys 70 anys. Comissió de la Dignitat a Madrid

El dissabte 18 de setembre, a les 12 del midgia, es farà una concentració davant l'antiga Dirección General de Seguridad a Madrid, edifici on va ser retingut i torturat Lluís Companys i Jover en la que intervindran diverses persones de la Comissió de la Dignitat i d'altres entitats participants a l'acte. Al final es farà una ofrena floral a la que es convida a tots els assistents en memòria de Companys i totes les persones que van ser detingudes i torturades a l'a seu de la Dirección General de Seguridad.
Aquest edifici és l'actual seu de la presidència de la Comunidad de Madrid a la Puerta del Sol (on fan les "campanades" de TVE. La concentració consistirà en la lectura d'un text a càrrec d'un/una intel.lectual. Han assegurat la seva presència diversos grups de la Memòria Històrica de Madrid. Es farà en ocasió dels 70 anys de l'assassinat del notre President sense que la sentència que se li va aplicar hagi estat jurídicament anul.lada, quedant, doncs, aquesta en peu. Si us plau informeu-nos si voleu/podeu venir-hi. També vam anar a La Baule (Bretanya) a recordar els 70 anys de la seva detenció amb un èxit notable de companys i companyes que hi van ser presents i de repercussió mediàtica.
cordialment,
Secretariat Comissió de la Dignitat Contacte: 625370661.
(feu córrer aquesta convocatòria)
Us trametem la imatge de Companys que ens ha fet per la Campanya el pintor Antoni Miró de la que se n'ha fet cent litografies que podeu adquirir com a suport de la Campanya entrant al web de la comissió http://www.comissiodeladignitat.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada