21 de setembre 2010

NOTA DE PREMSA: Els regidors i regidores d’ICV-EUiA aportaran el seu sou del 29 de setembre, vaga general, a projectes solidaris

NOTA DE PREMSA: Els regidors i regidores d'ICV-EUiA SANTA COLOMA DE GRAMENET aportaran el seu sou del 29 de setembre, vaga general, a projectes solidaris

Els regidors  regidores del Grup Municipal d'ICV-EUiA donen suport a la vaga general de treballadors i treballadores, convocada pels sindicats majoritaris, CCOO i UGT, pel proper 29 de setembre en protesta per la reforma laboral aprovada pel govern espanyol per les següents raons:.
·         Perquè considerem que el govern ha prioritzat els interessos dels mercats i ha sucumbit davant les recomanacions d'institucions financeres internacionals i les grans patronals de l'Estat, oblidant les prioritats polítiques reals per a la sortida de la crisis.

·         Perquè considerem que la proposta de reforma laboral defensa els interessos de la patronal i de les polítiques lliberals en definitiva és una reforma de dretes.
·         Perquè entenem que la prioritat és crear nous llocs de treball per als 4 milions de persones que estan a l'atur i no pas abaratir l'acomiadament. Abaratint l'acomiadament no s'acaba amb la temporalitat ni es fomenta l'ocupació, sinó que es perjudica l'economia i els treballadors i treballadores.

·         Perquè considerem que és injustificat que els treballadors i treballadores paguin la crisis.

·         Perquè volem que en el tràmit parlamentari es  retiri la proposta de reforma laboral perquè defensa els interessos de  la patronal i perjudica a treballadores i treballadors.

Els regidors i regidores de Grup Municipal d'ICV-EUiA de l'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet  han acordat destinar el sou que els tocaria percebre en el dia de la vaga general a projectes solidaris i de cooperació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada