04 d’octubre 2010

MIRALLES : “QUE LA DRETA DEMANI TAMBÉ LA MEVA DIMISSIÓ PER FER DE PIQUET”

MIRALLES : "QUE LA DRETA DEMANI TAMBÉ LA MEVA DIMISSIÓ PER FER DE PIQUET"

  Davant els atacs de PP i CiU, el coordinador general d'EUiA se solidaritza amb Joan Boada i David Companyon, conseller d'EUiA al Districte de Gràcia, i recorda que ell també va fer de piquet el dia de la vaga general

Miralles demana a Zapatero que rectifiqui la reforma laboral ja que si no representarà el seu "suïcidi"

 El coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, ha defensat el conseller d'EUiA del Districte de Gràcia que dimecres passat va fer de piquet, David Companyon, davant la petició de dimissió del líder de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias. Miralles ha mostrat la seva "solidaritat i compromís" amb Companyon i ha recordat que ell mateix també va fer de piquet a Mercabarna. "Si volen que demanin també la meva dimissió", ha dit Miralles, qui també ha remarcat que a EUiA "diem el que pensem i fem el que diem, estiguem governant o a la oposició". El número tres de la llista d'ICV-EUiA a les eleccions al Parlament ha dit també que la seva formació "té un peu fort a les institucions, però també al carrer" i ha mostrat el seu suport al secretari general de la conselleria d'interior, Joan Boada.

 Jordi Miralles ha aprofitat un dinar amb periodistes a Barcelona per valorar com un "gran èxit" la jornada de vaga general de dimecres passat i ha criticat que des d'alguns sectors s'hagi volgut desprestigiar "aquest esclat de democràcia". El coordinador general d'EUiA ha demanat al govern de Zapatero que rectifiqui la reforma laboral ja que si no ho fa representarà el seu "suïcidi" perquè "ha creat una fractura a la seva base social i electoral". Miralles ha recordat que seria "un contrasentit que una persona que va arribar al poder des de l'esquerra deixi ara la porta oberta a que la dreta torni a governar".

 El número tres de la llista d'ICV-EUiA al Parlament ha anunciat també que el seu grup presentarà al Congrés una esmena a la totalitat al pressupostos generals de l'estat de l'any que ve. "Són uns pressupostos de claudicació no de contenció, i és la pitjor notícia que podíem tenir després de l'èxit de la vaga general", ha conclòs Miralles.

  Miralles tanca portes i finestres a un pacte amb CiU

 Arran de les paraules del president d'ERC, Joan Puigcercós sobre un possible pacte de govern amb CiU, el coordinador general d'EUiA ha descartat qualsevol possibilitat d'acord amb la federació nacionalista i ha dit que tanca "portes i finestres" a aquesta opció. "CiU no és el canvi, és la involució", ha dit Miralles que ha apostat per un govern amb majoria d'esquerres i amb major pes de la seva coalició.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada