04 de novembre 2010

CALENDARI ACTIVITATS: JO NO T'ESPERO I ALTRES



>>Dijous 4 de novembre, 19h Plaça sant Jaume. Concentració 'Jo no t'espero!'. Hi trobaràs les banderoles 'Deixem-nos d'hòsties! Jo no t'espero!' (bo d'ajuda 1 euro).
>>Divendres 5 de novembre, 22h (fins les 2) al Casal de Joves Guineueta (Masia de la Guineueta, plaça Ca n'ensenya, 4 Metro L3 Canyelles-L4 Llucmajor): Festa Habemus Party . Concursos pastorals, cabaret litúrgic, missa-karaoke, fumata blanca...i les actuacions de Man Project Sound i els pd's The Mediaplayers.
>>Dissabte 6 de novembre:
*12h Arc del Triomf (Passeig Lluís Companys) Dancemob* per la lluita contra el VIH/sida "dance4life"
*15h Plaça de la catedral. Concentració contra la visita papal. Convoca CGT
*18h (acabarà a la 1) Casal popular de les Corts (Entença, 237 Les Corts) Castanyada Borda 'Deixem-nos d'hòsties! Jo no t'espero!' amb taller de plafons per "rebre" el Papa, xerrada 'Deconstruint les nostres sexualitats', sopar (la Tieta portarà panellets i castanyes!), exposició, projeccions, raconet BDSM, sorteig d'una panera borda i festa amb la PD Manoli. Organitza: Brot Bord +info:
brotbord.blogspot.com
>>Diumenge 7 de novembre:
*Vaga d'autobosus de TMB convocada per la CGT. Crònica i vídeo a:
http://www.kaosenlared.net/noticia/video-cgt-dautobusos-tmb-convoca-vaga-contra-despesa-diner-public-per-
*Petonejada de gais, lesbianes... davant la catedral de Barcelona. A les 9 del matí quan el Papa comenci el recorregut fins la sagrada família (hi haurà un 'senyal sonor' que indicarà l'inici de l'acció). Més info a : http://queerkissingflashmob.wordpress.com/
La campanya 'Deixem-nos d'hòsties! Jo no t'espero! fa una crida a la participació activa en aquesta petonejada. Sigueu puntuals!
*11h, plaça Universitat. Manifestació convocada per Feministes contra el Papa. Les Dones no t'esperem: Nosaltres, dones feministes de Catalunya, manifestem el nostre rebuig i la nostra indignació per l'arribada del Sr. Ratzinger al nostre país i a la nostra ciutat .Ni l'esperem ni li donem cap benvinguda. la seva presència ens violenta!No li reconeixem cap autoritat, ni política ni moral sobre nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada