02 de febrer 2011

Café Teatre EL DIOS MERCADO 12/2/2011 19h Mercat Vell

 

 

 

Si no veus bé aquest missatge Clicka aqui

Capçalera email

 

Mollet amb Cuba organitza un Cafè-Teatre solidari i reivindicatiu amb l’obra “EL DIOS MERCADO”

dissabte 12 de Febrer a les 19 hores al Mercat Vell de Mollet

cartell cafe teatre

 

El proper dissabte 12 de Febrer a les 19 hores al Mercat Vell de Mollet (Pl. Prat de la Riba) s’estrenarà a Mollet l’obra de teatre “EL DIOS MERCADO”. Una creació original de la companyia d’El Prat de Llobregat “Veu en Off”. Aquesta obra és una crítica radical i intel•ligent a un assumpte tan actual com “el poder dels mercats”, que ara per ara estan marcant les condicions de vida de tots els ciutadans i les polítiques dels governs, en un món globalitzat amb regles difícils d’entendre.

 

Es tracta d’una obra arriscada amb un important muntatge escènic que conjuga música, dansa i fotografia amb un text que fa de fil conductor i amb 10 actors damunt de l’escenari. En aquesta representació de Mollet comptarem també amb la presència de la coral de Terrassa LudicVox.

obra foto

 

La Companyia “Veu en Off” va obtenir amb aquesta obra dos premis (Guió Original i Ambientació Musical) al XII Festival de Teatre “Martin Arjona” que es va celebrar entre el novembre i desembre passats a la localitat sevillana d’Herrera.

 

L’entrada a l’obra té un preu simbòlic de 3 euros que es destinaran a les activitats solidàries que ve desenvolupant Mollet amb Cuba i aquest preu inclou cafè i pastes per ambientar el format de Cafè-Teatre. Al final de la representació hi haura la possibilitat de mantenir una xerrada-debat amb els actors i actrius.

Els tiquets ja es poden reservar contactant amb l’entitat al seu email molletambcuba@gmail.com, a les seves reunions al Centre Cívic La República els dimecres a partir de les 19 hores o al estand que posem a la rambla de Mollet els diumenges al matí.

  

Us hi esperem

 
Rebeu una fraternal abraçada.

Mollet amb Cuba

 

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer al compte de e-mail: molletambcuba@gmail.com o a la web molletambcuba.bloc.cat on trobareu més informació de les activitats que desenvolupem.

Facebook: http://www.facebook.com/molletambcuba


Si heu rebut aquest missatge per error o no voleu continuar rebent-los comuniqueu-lo a : molletambcuba@gmail.com

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada