15 de febrer 2011

NOTA DE PREMSA ICV-EUiA: El ascensor de Can Franquesa ja no funciona


 

NOTA DE PREMSA: El ascensor de Can Franquesa ja no funciona

 

El passat dia 28 Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, inaugurava un ascensor exterior que havia de connectar els carrers Còrdova i Menorca. Les obres d'aquest ascensor han costat 1,7 milions d'euros, han estat executades per una empresa de suposat prestigi com és Gecoinsa, i les ha finançat  el  Ministeri d'Obres Públiques .

 

Diem que havia de connectar aquests carrers perquè ja fa dies que no funciona i, a més  a més, veïns i veïnes del barri ens han comentat que es va produir un seriós accident els dies posteriors a la seva inauguració.

 

"Com pot ser que una obra d'aquestes característiques, que ha costat una picossada,  només funcioni bé el dia de la seva inauguració? El govern socialista de la ciutat anunciarà ara, a bombo i plateret, que ja no rutlla, tal i com va fer quan es va inaugurar? Com es poden gastar tants diners públics, dels que paguem entre tots i totes, i que un ascensor que no té ni un mes ja no faci servei? Aquest Ajuntament necessita ja una alternativa a l'actual govern socialista.", diu Siscu Sánchez, portaveu d'ICV-EUIA a l'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

 

Des d'ICV-EUiA entenem que això és un clar exemple de manca d'eficàcia en la gestió dels recursos econòmics públics i diem que aquest Ajuntament i aquesta ciutat ja n'han tingut prou d'això.

 

Exigim al l'equip de govern socialista que posi mans a l'obra i solucioni al més aviat possible aquesta situació. Aquesta ciutat no es mereix fets com aquest.

 

 

 

Santa Coloma de Gramenet, 15 de febrer de 2011

 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada