14 d’octubre 2013

La coalició ICV-EUiA presenta www.jofaigpolitica.cat



La coalició ICV-EUiA presenta la plataforma digital www.jofaigpolitica.cat. Amb aquesta eina volem contribuir a obrir el funcionament de l’activitat política d’ICV-EUiA per fer-la més participativa, transparent i bidireccional. 

La plataforma ‘Jo faig política’ té tres parts. En la primera, a l’apartat ‘Ajuda’ns a fer lleis’, posem al vostre abast un dels projectes de llei que presentarem al Parlament o al Congrés i us convidem a enviar-hi les vostres esmenes o aportacions. Podeu modificar directament el text fent clic a sobre de qualsevol frase que desitgeu canviar o directament a l’articulat. Volem que sigui el més participatiu possible, amb la màxima quantitat de debat i aportacions que puguem aconseguir per, entre tots i totes, millorar-ne el text.

D’altra banda, també permet, a través nostre, que feu totes les preguntes que vulgueu a les diferents institucions. Les qüestions que ens plantegeu acabaran generant preguntes parlamentàries. Envieu-nos la vostra petició a través del formulari que us presentem. Només necessitem el vostre correu electrònic per mantenir-vos informats i una petita descripció per poder formalitzar millor la proposta. Una vegada enviada, rebreu una notificació al vostre correu electrònic amb un enllaç que podreu compartir i difondre a través de les xarxes socials. Així mateix, podreu consultar totes les peticions i les preguntes presentades en tot moment en l'Arxiu de preguntes, ordenades temàticament, i rebreu notificacions al vostre correu electrònic de l'estat de les vostres peticions en tot moment. 

La tercera part és la destinada a la transparència, on els usuaris i les usuàries podran veure diferents documents, com l’agenda de diputats i diputades, pressupost, etc. seguint amb la nostra política de màxima transparència.

Jofaigpolitica.cat vol facilitar a l’afiliació d’ICV i d’EUiA una eina de participació política dins ambdues organitzacions. Per fer junts i juntes més política, ser políticament més actius i decisius. Per millorar el diàleg entre l’organització i els i les càrrecs electes d’ICV-EUiA. Però també perquè cada afiliat i afiliada pugui fer política cap enfora, cap a la societat i els nostres entorns més propers.

Esperem que trobeu útil aquesta eina. La vostra participació és essencial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada