06 d’octubre 2013

La Comissió Antifeixista, realitza la seva primera Acció Massiva Informativa a Les Oliveres


El dissabte 5 d'octubre unes 40 persones van participar en un acte convocat per la Comissió Antifeixista 27G, que va consistir a passejar pels carrers i entrar en comerços de les Oliveres per parlar amb els veïns i explicar-los el caràcter feixista, perillós i neonazi de Plataforma per Catalunya (PxC). També es van enganxar cartells que alerten del perill de PxC.
Els participants d'aquesta acció, que han denominat Acció Massiva Informativa, es van dividir en grups per cobrir tot el barri i van donar a la ciutadania els arguments per desemmascarar PxC: van informar de les agressions i intimidacions que han patit veïns de la nostra ciutat per part de Juan Gómez (número 1 de PxC), dels regidors obertament neonazis que té PxC a altres ciutats i de la ideologia feixista del partit, emmascarada amb algunes propostes socials amb les quals pretenen enganyar el poble.
L'acció es va desenvolupar sense incidents, en un to distès i es va poder constatar el rebuig que produeix el feixisme a Santa Coloma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada